Heh. No więc tak. Widze kilka ocen dla tego serialu, a tematu żadnego nie ma :(
No więc ja bede prowodyrem :P Bardzo podoba mi się ten serial i fajnie by bło z kimś pogadać na temat tego, co tam się dzieje. Mam nadzieje, ze fani się skuszą i dodają swoją cegiełkę do tego serialu :)
Ashley is cool \,,/ :P
tak serial jest naprawde świetny właśnie ściągam 5 odcinek 2 sezonu na napisy nie ma chyba co liczyć na szczęście mówią dość prostym angielskim i większość rozumiem Co do głównych bohateret to napewno sąładne :P ale uczukie które żekomo je łączy jest takie kruche dopiero co stwierdziły że chcą być razem a już po chwili jedna z nich rozgląda sie za byłym chłopakiem nie wie że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki?? :D
Właśnie obejrzałam ostatni odcinek drugiego sezonu - (moim skromnym zdaniem) jest najbardziej zaskakujący ze wszystkich ...no a przynajmniej jak do tej pory ;-) bo jeszcze nie sprawdzałam, ale mam nadzieję, że będzie kolejny sezon ;p
A co o samym serialu, hm... faktycznie porusza wiele problemów, ważnych dla młodych ludzi przede wszystkim, ale nie tylko. No i jest wciągający... heh ;p uważam, że warto go obejrzeć, serio serio :D
3 sezon ma wyjsc dopiero w listopadzie.... :( tak pisze na www.the-n.com mozna znalezc info na forum
http://www.youtube.com/watch?v=66TnMJRhPfo mocne xD nowy serial gdzie będą Mandy i Gabby a co do SON to niby dostał i umrze Clay bo Donso Gordon ma odejść z serialu wiec...jest dobrze :)
Czy zawsze trzeba uśmiercać tych, co chcą odejść? Nie lepiej po prostu zakończyć serial albo wysłać gdzieś bohatera/bohaterkę?
Pytanie: skad masz odcinki SOn do ogladania? Moje sa tak marnej jakosci ze az sie plakac chce. A Twoje? Albo kogos innego kto ma serial??
ja mam linki do tego serialu, narazie ściągnęłam 1odcinek, jednak jakość też nie jest jakaś rewelacyjna ale jak chcesz to mogę Ci podesłać (nr gadu i maila w profilu mam)