Jak mozna sie z tego smiac.. Poziom tego humoru jest zenujacy. Wstyd mi za tych 'aktorow' bardziej niz za tych, co sie spiewajac w tv kompromituja. Trzeba miec IQ ponizej 40 zeby sie to moglo komus szczerze podobac..
o - nie zauwazylem twojego tematu - zgadzam sie w 100 procentach - przeciez jak to porownac do zagranicznych seriali komediowych, pelnych inteligentnego, blyskotliwego humoru to az mi wstyd ze jestem polakiem
,,Daleko od noszy" to jeden z najlepszych seriali komediowych jakie widziałem, tylko z pozoru wydaje się to być humor dla debili, tak naprawdę to w każdym zdaniu każdego bohatera jest ukryty jakieś drugie dno, zabawny podtekst i parodia. Brawa dla twórców !
Jeśli ktoś tego nie zauważa to z całym szacunkiem ale gratuluje inteligencji.
Aha czyli moje poziom IQ jest poniżej 40 no sorry ty pewnie Dylemat 5 uznajesz za wyrafinowane i kulturalne poczucie humoru.
Nie, po prostu spróbuj obejrzeć chociaż jeden odcinek tego serialu skupiając się tylko na scenariuszu a na pewno zauważysz ukryte podteksty.
Ja tego nie zauważam, może dlatego że cierpliwości wystarczyło mi na zobaczenie niecałych 10 minut jednego z odcinków, moim zdaniem napradę ciężko o coś głupszego
mrbrownstone, jak się jest takim lekarzem jakich grają aktorzy w serialu (biorącym łapówki i wiecznie pijanym) to pewnie rzeczywiście trudno się śmiać...
serial jest bardzo dobry, ponieważ w sposób bardzo drastyczny i śmieszny porusza problemy polskiego systemu służby zdrowia
ale w mnie wku*wiają ludzie podniecających się poziomem IQ. jeżeli to jest Twoje kryterium oceny ludzi to pewnie Twoim autorytetem jest doda. gratulacje. zresztą mądry człowiek może oglądać głupie rzeczy [chce się odprężyć], a głupi człowiek może oglądać mądre rzeczy [żeby udawać mądrzejszego przed innymi, lub przed samym sobą]. serialu nie będę oceniać, bo widziałem tylko kilka razy i pewnie nigdy całego odcinka, ale z tego co widziałem wydaje mi się,że podobnie jak "13 posterunek", serial ten jest miejscami zabwny, a miejscami przesadnie debilny.
ZGADZAM SIE Z AUTOREM TEMATU. SERIAL JEST BEZNADZIEJNY I WCALE NIE SMIESZNY. TO JEST PRZYKLAD DO JAKIEGO SI AKTORZY ZNIZA POZIOMU DLA KASY. ZENADA DAJE MU 1/10
GOODFATHER NIE DZIWIE SIE ZE CI SIE TEN SERIAL PODOBA, SKORO TAK BARDZO CHCESZ OBEJRZEC DRAGONBALLA TO WIDAC TWOJ POZIOM
Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski ? Jeśli zaznaczyłem tak przy tym filmie to musiałem się pomylić bo były to pierwsze dni działania tej funkcji na portalu. Ale nie zmienia to faktu, że jestem ciekawy filmu ,,Dragon Ball" na podstawie anime. Ale o tym decydują wspomnienia z czasów gdy oglądałem owy serial. Chyba nie zabronisz mi obejrzenia tego filmu ?
"o - nie zauwazylem twojego tematu - zgadzam sie w 100 procentach - przeciez jak to porownac do zagranicznych seriali komediowych, pelnych inteligentnego, blyskotliwego humoru to az mi wstyd ze jestem polakiem"
przecież to smierdzi prowokacją, nie widzicie? uspokujcie się ;)
no przecież nawet jesli to prawda, to o kim to zle swiadczy? koles się wyrzeka Polactwa z powodu serialu - więc kim jest? wychwala inne seriale nie pisząc przykładów.
smierdzi prowokacją na kilometr - dlaczego reagujecie? Irasiad, siad :P
"koles się wyrzeka Polactwa"
czego sie wyrzeka?
slyszalem o polskosci ale o polactwie to pierszy raz w zyciu
Idź do księgarni, jest książka pt "Polactwo". Chodziło mi o Polskość, ale przez tę książkę się pomyliłem. Nie pierWszy raz.
Podłub sobie w majtkach jak Ci się nudzi, bo nie widzę racjonalnego powodu dla takiego głupiego czepiania, poza kompleksami...
Ostre słowa: "Serial dla debili". Reasumując, wychodzi na to, że moi rodzice są debilami.
Jest to serial dla prostych polaków, a nie "znawców kina". Moi rodzice ograniczają się do telewizji i się śmieją z takich rzeczy, ale żeby ich wyzywać od razu od debili to przesada. Jest to po prostu taka propozycja dla społeczności.
W Ameryce wykonywane są poważniejsze projekty, a tutaj nie ma co się męczyć, jakieś grosze wpadną do kieszeni - nie porównujcie naszych seriali do amerykańskich, proszę was...