Tak wczoraj tu też jakiś debil pisał o dubbingu pouczając mnie. Temat mój skasowano bo pisałem o wczorajszym wycieku serialu, ale to i tak ty wyszedłem na kreatyna. I co panie mądry? Przyznasz się chociaż se się myliłeś? Wątpię.
Dziecko, z takimi tekstami to do kolegów spod trzepaka, a nie do mnie.
Skoro był przeciek, to czemu nie podałeś do niego linku skoro ktoś cię o to prosił? Wtedy to siedziałeś cicho, a teraz nagle się odzywasz, cwaniakujesz i obrażasz mimo, że ja ciebie nie obrażałem, ale widać mamusia nie wychowała jak należy.
Nie, nie wyszedłem na kretyna, bo sam Netflix podawał, że będą napisy + dubbing jak było w przypadku niedawnej premiery ich innej produkcji Flaked, widać to oni się pomylili, albo chcieli zrobić fanom niespodziankę, bo polski rynek dużo bardziej preferuje lektora od dubbingu.
No właśnie ze podałem link i wówczas skasowano temat. Wiec nie łżyj, bo to nieładnie. Mamusia Cię nie wychowała? Podaj jakiegokolwiek linka w którym netfliks podał że bedzie dubbing? Wszystko to plotki i ściemy ludzi podobnych do ciebie. coś sobie napiszą, zgrywają najmądrzejszych, tylko nie powiedzą że poniosła ich wyobraźnia i wszystko zmyślili jak ty teraz.
Wiec bardzo uprzejmie proszę, z wisienką na wierzchu powiedz gdzie Netflix podal informację o tym że serial będzie dubbingowany.
"Od momentu premiery Flaked chcemy, by polskie napisy były dostępne od razu dla wszystkich naszych oryginalnych produkcji. Dlatego też polskie napisy znajdą się w 2. sezonie serialu Daredevil. Dodamy też do niego polski dubbing, jeśli lubicie oglądać seriale w taki sposób. Wiemy, że wielu ludzi tego nie lubi, ale chcemy dać Wam jak najwięcej opcji wyboru – poinformowali przedstawiciele serwisu".
Do tego polecam poczytać komentarze na FW pod zwiastunami i na stronach fanowskich. Tam też wielu ludzi pisało o napisach i DUBBINGU, bo takie informacje wypuszczali przedstawiciele Netflixa. Ich też zwyzywasz od debili i kretynów?
Żegnam.
No ale gdzie poinformowali? podaj jakieś źródlo człowieku? jacy przedstawiciele, bo takie bzdury z czyjegoś bloga to mozesz przytaczać.. Jak wczoraj ci napisalem ze będzie lektor to mnie wyśmiałeś. Teraz dajesz jakiś cytat bez żadnego źródła. Powiedziałeś ze Netflix potwierdził Dubbing. Gdzie? Raz jeszcze pytam gdzie Netflix potwierdził dubbing? Dalej bedziesz z siebie idiote robic zamiast przyznać sie do błędu?
Ziomuś podałbyś ten link w prywatnej wiadomości, skoro w temacie był kasowany? Bo nie mogę tego nigdzie znaleźć :C