PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103922}

Daria

1997 - 2001
8,1 4,4 tys. ocen
8,1 10 1 4449
9,5 4 krytyków
Daria
powrót do forum serialu Daria

Beavis i Butthead

ocenił(a) serial na 4

Beavis i Butthead są o niebo lepsi !
Daria może im jedynie wylizać nogi !

ocenił(a) serial na 10
Zandarm

Że co? Wprawdzie ta kreskówka też jest niezła, ale nie wiem czemu porównujesz dwie tak odmienne produkcję tylko dlatego, że są emitowane na jednym kanale. Beavis i Butthead są sympatyczni, ale czasem zamierzona mało-ambitność ich wypowiedzi zaczyna irytować.
Daria ma to słodkie nastawienie do życia, które prezentuje także ja i inni młodociani degeneraci.

Cieczew

Kreskówki faktycznie wiele różni, i zdecydowanie nie zgadzam się z tym, że B&B są lepsi niż Daria, ale powodów do porównywania jest kilka. Poza oczywistym, czyli ich pochodzeniem - Mtv, łączy je osoba twórcy. Poza tym seriale te dzieją się w tym smaym "universum". Daria zadebiutowała na ekranach telewizyjnych właśnie jako jedna z uczenic szkoły do której uczęszczali Bevis i Butthead. Rodzina Morgendorfferów przeprowadziła się do Lawndale i od tego momentu rusza "Daria".

użytkownik usunięty
Zandarm

w jednym odcinku Beavis i Butthead musieli zrobic do szkoły referat z Darią. Tematem byla tępota ludzka. Daria referowała a Beavis i Butthead byli żywymi okazami :]

jak dla mnie to oba seriale sa swietne, ale jednak Beavis i Butthead sa lepsi, nie duzo, ale jednak

Zandarm

lubię B&B, ale mimo wszystko wg mnie Daria jest najlepsza, kocham jej spojrzenie na świat :)

Crepusculo

ma ktoś może odc Darii?
najlepiej z polskimi napisami, ale tymi po angielsku nie pogardzę ;)

ocenił(a) serial na 4
Zandarm

Wasze zdanie, Beavis i jego kumpel sa kultowi i odjazdowi.

Zandarm

Rozumiem, że utożsamiasz się z ich osobą a to, że powstają kreskówki z bohaterami z niskim IQ, jest dla Ciebie pocieszające, gdyż nie czujesz się osamotniony w swoim niedorozwoju.