ciekawe czy na Netflixie pokażą od razu wszystkie odcinki czy też będą puszczać pojedynczo.
Riverdale nie jest produkcją netflixa. Ten konkretny serial jest przez netflix jedynie dystrybuowany poza Stanami.
Dokładnie. Jeśli serial jest produkcji Netflixa to zawsze wrzucają cały sezon na raz.
Dzięki. W sumie to nie byłem tego pewien, ale właśnie taką miałem nadzieję. :) Teraz widzę, że wszystkie 8 epizodów jest już dla mnie przygotowanych i czeka na obejrzenie. :)
Nie. Czasami tylko się myliły mi postacie. Genialny finał. Ogólnie najlepsza rzecz w tym sezonie to wyjaśnienie tajemnicy Adama
A ja po obejrzeniu recenzji na kanale "jakbyniepatrzec" zastanawiam się nad powtórzeniem sobie drugiego sezonu. "Legionu" sobie nie powtórzyłem i w drugim nie wiedziałem za bardzo, co się dzieje. Choć tam to możliwe, że i nawet po powtórnym obejrzeniu jedynki i tak dalej nie wiedziałbym, co się dzieje w dwójce. Co do "Dark", to nie chciałbym aby sytuacja się powtórzyła. Cieszę się, że Ty nie musiałeś i że podobał Ci się drugi sezon.
W moim przypadku roczna przerwa pomiędzy sezonami jest zbyt długa. Zapominam o wielu wątkach, powiązaniach i podczas oglądania drugiego sezonu często łapałam się na myśli "kto to jest, jaka jest jego rola i co zrobił w poprzednim sezonie". Jeśli masz podobnie, polecam odświeżyć sobie pierwszy sezon przed seansem. Sama bym to zrobiła, gdybym miała więcej czasu, bo to tylko dziesięć odcinków, ale teraz już po ptakach :D
Lepiej mi się oglądało - tam jest na prawdę jest dużo odniesień do pierwszego sezonu
Ciebie może być tylko żal. Musisz mieć strasznie zj.eb.ane życie, że włazisz tutaj w każdy wątek i wypisujesz głupoty.