PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771383}

Dark

2017 - 2020
8,2 173 tys. ocen
8,2 10 1 173189
7,6 37 krytyków
Dark
powrót do forum serialu Dark

ciekawe czy na Netflixie pokażą od razu wszystkie odcinki czy też będą puszczać pojedynczo.

ocenił(a) serial na 7
wilczekstepowy

Netflix zawsze wypuszcza wszystkie odcinki w dniu premiery.

Necto

Nie zawsze.... Riverdale puszczaj osobno

sentia

Riverdale nie jest produkcją netflixa. Ten konkretny serial jest przez netflix jedynie dystrybuowany poza Stanami.

ocenił(a) serial na 9
Maniek2008

Dokładnie. Jeśli serial jest produkcji Netflixa to zawsze wrzucają cały sezon na raz.

Necto

Dzięki. W sumie to nie byłem tego pewien, ale właśnie taką miałem nadzieję. :) Teraz widzę, że wszystkie 8 epizodów jest już dla mnie przygotowanych i czeka na obejrzenie. :)

ocenił(a) serial na 10
wilczekstepowy

Ja już widziałam pierwszy odcinek :)

JOANNA108

Ja również :) Zapowiada się wybornie

sentia

Trzeba sobie powtórzyć pierwszy sezon?

Snajper_21

NIe. Inne wątki w tym sezonie są

piotrek9625

A nie miałeś problemów, żeby przypomnieć sobie kto kim jest, z kim co i dlaczego? :)

Snajper_21

Nie. Czasami tylko się myliły mi postacie. Genialny finał. Ogólnie najlepsza rzecz w tym sezonie to wyjaśnienie tajemnicy Adama

piotrek9625

A ja po obejrzeniu recenzji na kanale "jakbyniepatrzec" zastanawiam się nad powtórzeniem sobie drugiego sezonu. "Legionu" sobie nie powtórzyłem i w drugim nie wiedziałem za bardzo, co się dzieje. Choć tam to możliwe, że i nawet po powtórnym obejrzeniu jedynki i tak dalej nie wiedziałbym, co się dzieje w dwójce. Co do "Dark", to nie chciałbym aby sytuacja się powtórzyła. Cieszę się, że Ty nie musiałeś i że podobał Ci się drugi sezon.

ocenił(a) serial na 7
Snajper_21

W moim przypadku roczna przerwa pomiędzy sezonami jest zbyt długa. Zapominam o wielu wątkach, powiązaniach i podczas oglądania drugiego sezonu często łapałam się na myśli "kto to jest, jaka jest jego rola i co zrobił w poprzednim sezonie". Jeśli masz podobnie, polecam odświeżyć sobie pierwszy sezon przed seansem. Sama bym to zrobiła, gdybym miała więcej czasu, bo to tylko dziesięć odcinków, ale teraz już po ptakach :D

ocenił(a) serial na 10
Snajper_21

Ja powtórzyłam, żeby mieć jako takie rozeznanie o czym to było :)

JOANNA108

Właśnie też się nad tym zastanawiam.

ocenił(a) serial na 10
wilczekstepowy

Lepiej mi się oglądało - tam jest na prawdę jest dużo odniesień do pierwszego sezonu

ocenił(a) serial na 10
sentia

Ostrze sobie pazurki na wieczór :)

ocenił(a) serial na 8
wilczekstepowy

odcinki będą puszczane pojedynczo.

suszyMie

Nieprawda, już są wszystkie na Netflixie.

ocenił(a) serial na 8
wilczekstepowy

nieprawda, jest tylko 8 odcinków.

ocenił(a) serial na 9
suszyMie

Ciebie może być tylko żal. Musisz mieć strasznie zj.eb.ane życie, że włazisz tutaj w każdy wątek i wypisujesz głupoty.

ocenił(a) serial na 8
cwiek93

może masz problemy z matematyką, dlatego na spokojnie wyjaśniam - jest ich 8, 8 jest liczbą prawidłową.