Niestety , po komentarzach wywnioskowalem że serial jest genialny ( uchy achy) , więc nie zwlekajac zabrałem się do ogladania.Jestem po Narcosach,Detektywach, abstrachujac już że to oczywiście inną tematyka, inne wszystko, ocena podobna prawda?.Obraz sprawia wrażenie strasznie przerysowanego( karykatulnego)sztucznego, jest w nim jakiś fałsz który odpycha cię od sięgnięcia po kolejny odcinek, jakaś ukryta taniocha intelektualna. Film tak szczerze zasługuje na ocenę max 5 ale ponieważ jest ona bardzo zawyżona przez szanownych forumowiczów ja daję mu 1 by sprawiedliwości stało się zadość.
hehehe....po pierwsze. obejrzyj całość i się dopiero wypowiadaj. po drugie...wystawianie 1 za to ze sie nie rozumie co się ogląda wcale nie oznacza ze jest się inteligentnym czy sprawiedliwym...poza tym widać że masz inny gust bo marnym filmom wystawiasz wysokie oceny a całkiem niezłym złe...jezeli ten serial jest przerysowany to mi sie śmiać po prostu chce....litości.
Typowy smerf filmwebu który daje serialem czy filmom niskie oceny z Top 100 by się wyróżniać jak wielki krytyk a badziewiom pokroju plebania czy moda na sukces 10 xd
Tez dopiero co skonczylem 3 sezon Narcosa, ale nie wiem co to ma wspolnego z ocenianiem calkiem innego serialu. Narcos jest genialny, ale to zupelnie inna para kaloszy, typowo amerykanska produkcja, ktora ma Cie wciagnac, uzywa prostych sztuczek. Tutaj wszystko skupia sie na klimacie, ktory jest surowy jak w skandynawskich kryminalach. Fakt, ze troche przedobrzyli z zawiloscia i wyszlo sporo niescislosci, ale pomimo tego serial jest bardzo dobry.