właśnie skończyłem 2 sezon :( masakrycznie krótki serial, nie oglądam netflixa i nie jaram się nim jak każda nastolatka a serial pewnie powstał z myślą o takich nastolatkach, tu gdzieś romans, blondynek z grzywką całuje się z tą i tą bla bla szybko i na temat i po serialu, oglądalność jest, bo pełno scen łóżkowych, ale nie o tym... bo serial mi się podobał mimo tego, że nie rozumiem pewnie 80% scen, które się wydarzyły przez te 2 sezony, najgorsze w pojmaniu wszystkiego dla mnie są sami bohaterowie, pełno imion, nazwisk, rodzin, później ci sami tyle że młodzi/starsi trudno odróżnić czy w danym momencie istnieją np. cztery Bartosze czy jeden np. starszy a scena, która pojawi się za chwilę gdzie jest młodszy to już inny temat i starszy nagle zniknął? no ale tak jak mówię obejrzałem i nawet teraz średnio kojarzę kto do jakiej rodziny należał zwłaszcza, że okazuje się że tam wszystko jest pomojtane jak w modzie na sukces, ze jeden bohater może być mężem, ojcem, dziadkiem dla jednej osoby XD
-wiadomo kiedy rusza 3 sezon?
-podobne seriale?