PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402071}
8,0 1,1 tys. ocen
8,0 10 1 1079
David Nolande
powrót do forum serialu David Nolande

drzwi do kolejnego sezonu zostawili sobie otwarte jak szeroko co sadzicie bedzie???? a co do samego odcinka interesujacy jedna rzecz mnie tylko lekko wkurzyla mianowicie dlaczego te baby musza sie pchac tam gdzie nie trzeba?! dlaczego nie ufaja swoim drugim polowom, gdzie to na dobre i na zle ogolnie ta zonka jego najbardziej mnie denerwowala w tym serialu ale rozumiem takze ze byla nie rozlacznym elementem tego mini-serialu ach te baby ( powiedziala baba:))))))))

Carolle

A nastepny sezon bedzie napewno?? jesli tak to teraz zacznie sie poszukiwanie tego czarnego psa (Mateo czy jakos tak) i oczywicie ratowanie ludzi...zobaczymy....co do zony to sie zgadzam ale na jej miejscu tez bym nie wierzyla...pozdrawiam

Carolle

Drugi sezon jest w realizacji, będzie sobie liczył 12 odcinków. Miejmy nadzieję że nasza kochana TVP je wyemituje :)

ocenił(a) serial na 10
telimena79

w realizacji ?!?!?!?! toz to bardzo dobra wiadomosc!!!!!!!!!! wedle mnie serial moze wyemitowac kazda stacja tvp, tvn i inne byle wyemitowali a tak swoja droga juz mi brakuje tych czwartkow 2 odcinki Herosow i po nich David Nolande naprawde udane to byly wieczory:))) pozdrawiam

Carolle

zgadzam sie...w czwartkowe wieczory tvp1 naprawde serwowało mila rozrywke dopoki oba seriale sie nie skonczyły...pozostaje wierzyc ze wyemituja kolejne serie

little_miho

Teraz niby Zagubieni, ale te wieczory były fajniejsze.

ocenił(a) serial na 10
Peacock

ta zagubionych widzialam juz dwa razy raz na biezaco he he a drugi raz w AXN trzeciego razu chyba nie bede ogladala chyba ze akurat trafie i nic innego nie bedzie