Wszyscy wiemy, że polska telewizja uwielbia kopiować filmy, teleturnieje i seriale. Jak myślicie - co
by było gdybyśmy się zabrali za naszą wersję OUaT? Mnie by to osobiście nie przekonało, a was? I
jeśli byłaby taka możliwość kogo wrzucilibyście do obsady?
Boże broń!
Kożuchowska jako Zła Czarownica z Zachodu, która trafia w kartony z napisem "Dorotka", wypełnione wodą? NIGDY W ŻYCIU!
Teraz widzę Kożuchowską jako Złą Czarownicę O.o To jest straszne. Mnie nachodzi okropna wizja Chylińskiej jako Ruby i Karolaka, jako... Hooka.
Jak na polskie realia główna obsada wyglądałaby zapewne mniej więcej tak xD LOL
Jarosław Boberek - Rumpelstiltskin
Katarzyna Cichopek - Bella
Natasza Urbańska - Snow
Paweł Małaszyński - Charming
Magdalena Różczka - Emma
Danuta Stenka - Regina
Weronika Rosati -Ruby
Filip Bobek - Hook
Maciej Musiał - Peter Pan
Marcin Dorociński - Neal
Katarzyna Figura - Blue Fairy
Małgorzata Kożuchowska - Zelena
Maciej Zakościelny - Łowca
Tomasz Karolak - Robin Hood
Karolak jako Robin?! Fuj!
Czemu o Adamczyku zapomnieliście? W każdym serialu gra jakąś ciapę, więc pasuje mi jako Archie / Świerszcz :P
Jeszcze brakuje np. Szyca, Kota, Pazury, całej śmietanki aktorskiej.
Wypadałoby obsadzić również Jeffersona i Augusta i przede wszystkim Corę ;)
Małaszyński byłby idealny do tej roli:
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130117002220/onceuponatime8042/images/b/b5/ 211Smee3.JPG
W takim jednym wielkim polskim hicie sprzed paru lat, Stenka z Karolakiem zaliczyli akurat trzecia bazę.
Na szczęście Polska kopiuje tylko telenowele i obyczajówki, więc nam to nie grozi :D A jak już by chcieli zrealizować taki serial fantastyczny to byłoby to straszne w każdym tego słowa znaczeniu. Nawet takie coś jak efekty specjalne. Nawet w oryginale nie są najwyższych lotów, a co dopiero byłoby w pl wersji :D Strach pomyśleć. A główna obsada to zapewne byliby Adamczyk jak Rumpel, Karolak jako Charming i Kożuchowska jako Emma. Haha to nie na moje nerwy!