Przejrzyste i z legendą. Uwzględnia dużo osób i zawiera stan do ostatniego emitowanego odcinka: s05e19 "Sisters".
http:// c h o m i k u j .pl/Michu1945
(365 kb, więc "prawie" za darmo)
Przewiduje aktualizację po emisji finału, 15 maja.
A i jeszcze herkules i megara. Ale nie wiem czy jest to związek.
I jeszcze że ingrid jako matka adopcyjna Emmy i wtedy to wszystko z krainy lodu.
Ale i tak bardzo ładnie jest to ujęte u ciebie
Z Megarą też mam problem, ale Ingrid nie mogę uwzględnić, gdyż ona DOPIERO MIAŁA złożyć dokumenty o formalną adopcję.
Nie mniej dzięki za komentarz(e).
Acha a o tym zapomniałem. Ale jeszcze przelotny zauroczenie Emmy i Walsha( nie wiem czy dobrze napisałem) ten co zmienił się w latająca małpe. I jeszcze jeden związek Bell i willa scarleta. Wtedy dochodzi Anastazja i lady tremaire.
Dzięki dasz radę jakoś
Ale powiedz mi bo jakoś dobrze tego nie ogarniam chodzi mi o abigail i James ona pierwotnie miała się wyjść za niego zamąż ale został zabity a czy oni wcześniej się wogule spotkali?
Nie, nie spotkali się. David za długo udawał, że jest Jamesem (nawet w finale 3. sezonu mówili na Davida "James" - gdy Captain Swan cofnęli się w czasie), co niektórych wprowadzało w błąd.
PS. Twoje uwagi zostały uwzględnione na już wydrukowanej wersji, u mnie w domu, więc o nich nie zapomnę.
Acha no właśnie miałem z tym problem, ale już mi objasniłeś o co chodzi dzięki. Myślę teraz i mam problem z Pinokio czy on nie był zauroczony w Tamarze?
W żadnym przypadku. Przynajmniej ja tak sądzę, ale dobrze, że dostrzegasz więcej, niż inni. To się chwali.
Ten serial to jeden z niewielu które oglądam poza Kinowym uniwersum marvela. A lubię odważne pomysły, a ten serial tak naprawdę jest to trochę takie pokazanie marzeń z dzieciństwa coś jak ,,Kto wrobił królika Rogera" by połączyć ulubione postacie z bajek tyle że na każdego jest tu chociaż parę minut.
Ja oglądam - oprócz OUaT - "Mamuśkę", "Family Guy" i "Devious Maids". Tylko to. Marvelem, ani DC się nie interesuje. Wybacz.
Polecam Lucyfera pierwszy sezon był dopiero 13 odcinkowy ale za to serial super. dla ciekawostki główną rola ma aktor grający na początku robin hooda w drugim sezonie OUaT
Tak. Podkreślił to w Zaczarowanym Lesie (s03e16) i dlatego nie pozwolił jej rzucić klątwy, gdyż musiała by użyć... jego serca.
jakbyś zmieniał to do lady tetmaine dodaj córkę kopciuszka i wtedy jej męża thomasa i jego ojca oraz adopcyjnych rodziców zeleny z OZ. I już jest aktualnie cały komplet chyba :)
Powiem tak. Nie wleję 6 litrów soku, do 5-litrowego dzbanka. Na pewno coś wymyślę ale 100-krotne dzięki za uwagi.
Wygląda świetnie :). Ale tylko rodzice adopcyjni Zeleny ci z OZ nie pamiętam ich imion ich próbowałeś zaliczać, o ile można ich wogule uznać
Jeszcze jedno znalazłem w ,,Her handsome hero" jest mowa o ojcu Gastona ,,Lord LeGume". I już wszystko więcej nie kojarzę, na dziś.
Znalazłem pracę Davida Ryana Andersona. Koleżanka podrasowała mi to trochę na photoshopie (bo zaktualizowane zostało do 4x01). Obecny stan na odcinek 4x22
http://www. tinypic .pl/dflg2fg8vz6q
pogadam z koleżanką to pewnie wspólnie rozszerzymy o 5 sezon.
CAMELOT: Artur, Ginevra, Lancelot, Merlin, Nimue
oraz
PODZIEMIA: Hades, Hercules, Megara, Zeus, (Posejdon? - tutaj bym go z Ursulą połączył)
Macie pomysł czy kogoś jeszcze dorzucić? Z tych ważniejszych dla fabuły?