Witajcie ;) Czy możecie opowiedzieć mi o czym ten serial jest? Widzę, że coś z baśniami ,
ale to mało mi wyjaśnia :) Po galerii widzę, że fajna rzecz (wizualnie);>
Zła królowa rzuca czar na postacie z bajki w wyniku którego nie będzie " i żyli długo i szczęśliwie". Klątwa polega na tym, że odradzają się one w naszym świecie, gdzie borykają się z wieloma problemami, w dodatku każdemu odebrano coś cennego np. ważne osoby. Pewnego dnia do miasta Storybrooke powraca córka Królowny Śnieżki i księcia Czarusia, która jako jedyna może przywrócić wszystkim wspomnienia. Od tego momentu machina rusza, co nie podoba się kilku bad personom. Wydarzenia z czasu teraźniejszego mieszają się z tymi ze świata bajkowego, dlatego poznając jakoś postać dowiadujemy się też o jej dawnych losach. Serial jest naprawdę godny polecenia, potrafi zaskoczyć, twórcy nie trzymają się ściśle schematu bajkowego, ale tworzą swoje wariacje. A ci źli też potrafią zapunktować i pokazać się od innej strony. Dobrym przykładem jest Gold ;)
mniam, brzmi smacznie ;) Dzięki za odpowiedź, bardzo zachęcać mnie nie trzeba do zobaczenia tego, ale teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa tego co tam się wykluło scenarzystom :)
Już jest taki temat i weź sobie przeczytaj a nie zakładaj 100 takich tematów a ja ciągle będę pisać to samo.
jest 118 tematów i przejrzałam pierwszą stronę, nie zobaczyłam tego i założyłam. Dostałam już odpowiedź i chyba nie umrę, jeśli nie dostanę Twojej :)
Żenujące. Jak silisz się na sarkazm postaraj się bardziej. Jakże mi przykro, że na pierwszej stronie nie było. Kurcze i musisz zakładać temat, bo opisu nie ma?
Alez masz problem dziewczyno. Żaden sakrazm. Chciałam się czegoś dowiedzieć to zapytałam, to takie ludzkie. Nie wiem co mogę jeszcze napisać, chyba zakończę tą rozmowę ;)
eowine ! na prawde już nie masz się do czego doczepić! sprzątanie przedświąteczne się nie udało czy jak?