Czy w bajce o Królewnie Śnieżce nie chodziło o to, że jej zła macocha- wiedźma była zazdrosna o jej urodę? Więc czy nie powinni zatrudnić do tej roli urodziwej aktorki?! Bo ta która gra jest koszmarna. Dobrze wypada tylko w pierwszej scenie, jak leży w trumnie.
ona jest ładna tylko to zalezy od ujęcia, trochę bułeczkowata....
ale i tak nie lubie tej aktorki...
No nie nazwała bym jej ładną
http://www.zimbio.com/Ginnifer+Goodwin/articles/hXgc3FekPHR/Once+Upon+Time+Fairy tale+Hit
I jeszcze te odstające uszy...
własnie o to chodzi ze ona w króciutkich włosach straci urok i jak sie niepotrzebnie wychudza....
ale np. w "Spacerze po linie" gdzie grała z Phoenixem pierwszą żonę Johnnego Casha, słodka była znij bułeczka... tylko wnerwiajaca...
Ona jest przeurocza. Może i nie jest jakąś tam super pięknością, ale jest naprawdę bardzo ładna. Zresztą każdy ma inny pogląd na to co jest piękne. Dla jednego najpiękniejsza jest Angelina Jolie a dla innego właśnie typ uroczej dziewczyny z sąsiedztwa, czyli Ginnifer Goodwin.
Moim zdaniem ma coś w sobie i jest ładna, ma taką dość delikatną i niebanalną urodę.
bo na pewno Ty jesteś chodzącym ideałem :| Ginnifer jest cudowną i uroczą aktorką i jak najbardziej pasuje do roli Śnieżki. Ma delikatną urodę i jest naprawdę czarująca. Jeżeli ona jest koszmarna, to naprawdę nie wiem kto jest ładny. Następnym razem jak zamierzasz wystawiać takie opinie o ludziach, a zwłaszcza o naprawę utalentowanych aktorach, to lepiej popatrz w lustro
przestan sie rzucac jak wesz na grzebieniu
ona ma prawo powiedziec ze jej sie ta laska nie podoba,
czy widzisz by dalej cos zle o niej pisala?
Wymieniłam z nią pare zdan i tyle.
Jak pisalam, ja mysle ze ta kobieta ma swoj urok ale w zaleznosci o ujecia a ona uwaza inaczej.
Co to ma do rzeczy jak ona wyglada ? To chyba ona placi za bilet do kina, nie? I utrzymuje tą klase ludzi, ma prawo wymagac i oglądac to za co placi.
Arumenty masz na poziomie gimnazjum...
Nie bardzo rozumiem Twój tok rozumowania. Co ma uroda aktora wspólnego z biletami do kina? Czy zrezygnujesz z oglądania filmu bo uważasz, że aktor/aktorka jest brzydki/a? To trochę dziwne imo. W ten sposób przemysł filmowy by padł kilkadziesiąt lat temu.
tak serio to jest całkiem na odwrót... co jest dobijajace.
Ale prawda jest taka ze ludzi placa za kino by ogladac ( w roznych historiach) tych aktorów ktorych lubią. I ja to rozumiem. Nie kazdy po prostu docenia kino pod wzgledem artystycznym.
Ale abstrahujac od tego.
Ona ma prawo wyrazic swoje zdanie nawet jesli ja czy inni sie z tym nie zgadzają.
Tak, każdy ma swoje zdanie, ma prawo je wypowiedzieć.
Jednak powiedzmy widzę sobie opis filmu z oszałamiającą fabułą, wspaniałymi efektami, główni aktorzy są fenomenalni, ale mi się nie podobają, więc co? Mam nie iść do kina bo nie będę brzydkich ludzi utrzymywać?
zdziwiłabys sie ilu idiotów tak robi.... dlatego fajne seriale maja czasem małą widownie... tylko ona nie pisala nic o serialu tylko o tej lasce...mysle ze bedzie ogladac tylko bedzie sie meczyc jak na nią bedzie patrzec. Lub po prostu uwaza ze to nie sprawiedliwe bo widzialaby na jej miejsce inna aktorke...ktorą lubi.
Powiedzmy ze dajmy sobie spokoj z misja wyprowadzania kogos z błędu. Jego sprawa i tyle.
Jak ja pisalam w innym temacie, ten serial mnie bardzo pozytynie zaintrygowal i na pewno bede ogladac. Zapowiada sie wybitnie obiecująco.
Dlatego pozdrawiam i do zobaczenia po kolejnym odcinku.
Nie no, każdy ma swoje gusta i wiesz, nie przekona się. Ale najwyraźniej Ginnifer Goodwin miała w sobie coś co kazało producentom ją zatrudnić do roli Śnieżki.
A serial sympatyczny
wiesz co ja jestem realistką.... i pewnie domyslasz sie co ja mysle ....dlaczego ją zatrudnili...
znajomosci są w kazdej pracy, to dlaczego na samym szczycie za takie pieniądze mialo by byc inaczej....
Dla mnie ona jest "słitasna bułeczka", ale jakos nie pałam do niej sympatią... denerwująco dla mnie gra... i nie wierze jej:) nie jest dla mnie wiarygodna. Ale na pewno nie bede cierpiec z teo powodu:)
Mnie chyba najbardziej razi jej peruka jako Śnieżka. Wygląda okropnie w niektórych momentach.
Lubię Ginnifer, ma sympatyczną buźkę i w ogóle po wywiadach i występach wydaje się być przesympatyczną osobą, ale jej gra jest odrobinę mdła. Nie zapada niestety w pamięć. Jest ślicznym i sympatycznym dodatkiem do filmów, ale jako sama aktorka jest tylko w porządku.
zgadzam sie w zupelnosci:)
jak ona jest na ekranie to praktycznie jej nie zauważam ale własciwie nie mam tez nic przeciwko....taki dodatek jak powiedzialas:)
i ta aktorka ma tez jeden problem jest ładna tylko w zaleznosci od ujecia...co jak co ale autorka tematu ma troche racji
wychudzona i scieta na zapałkę to wyglada koszmarnie:)
Tak, krótkie włosy jej nie pasują. Chociaż jak w jednym filmie miała takie do brody ściete to wyglądała przeuroczo. Tak już nie za bardzo.
No właśnie. A takie chłopięce już niezbyt. Poza tym w OUAT w niektórych ujęciach w peruce wyglądała jakby miała na sobie mopa. A jej real world postać jakoś tak wygląda jak mały chłopiec imo. Wolałam ją właśnie w takiej fryzurce a'la lata 20
Ze zdjęć z kolejnych odcinków widać, ze też nie jest najlepiej:
http://i304.photobucket.com/albums/nn200/MiaCatalano/Episode-1-03-Snow-Falls-onc e-upon-a-time-26421797-1331-2000.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/nn200/MiaCatalano/Episode-1-03-Snow-Falls-onc e-upon-a-time-26421811-2000-1331.jpg
I o to mi mniej więcej chodziło. Może nie powinnam pisać, że aktorka jest koszmarna, bo bardziej chodziło mi o to, że Śnieżka w jej wykonaniu jest koszmarna. Jako aktorka może nie jest zła, nie wiem, bo widziałam ją tylko w Pożyczonym Narzeczonym, gdzie była taka sobie. I nie oceniałam jej gry, ale urodę, której w tej roli nie było. Nie wiem, może to kwestia charakteryzacji, może jej braku, ale określenie "najpiękniejsza" jakim w bajce określana jest Śnieżka wybitnie mi tu nie pasuje.
Właśnie kwestia charakteryzacji. Peruka jest koszmarna, lepiej by było z naturalnymi włosami, ale cóż... Mogli się bardziej postarać. Myślę, że właśnie to stanowi największy problem. Wiadomo, że włosy są wizytówką kobiety a z takim wycieruchem na głowie nawet miss świata wyglądałaby paskudnie
tess bo zaraz kanex przyznamy racje:)
choc jakby się dobrze zastanowic, to śniezka powinna w naszym swiecie chodzic w "łachmanach" czyli charakteryzacja jest ok ale od śniezki powinno "łachmanach jasnieje piekno w niej biada, piekniejsza jest niz ty"
i mamy dysonans...:)
ja tąaktorkę widzialm tylko w "spacerze po linie" i grac dobrze grala tylko nijako ale byla tam sliczna...
Ja ją widziałam w naprawdę wielu filmach, gdzie prezentowała się o niebo lepiej. Zwłaszcza w Ramona i Beezus: http://images.allmoviephoto.com/2010_Ramona_and_Beezus/2010_ramona_and_beezus_00 4.jpg
Czyli, drogie Panie, nie zgadzacie się ze mną, ale przyznajecie, że mam rację :)
bardzo smieszne....:*
nie zgadzmy sie z tobą ze dziewczyna jest brzydka... ale zgadzamy sie ze charakteryzacja przegieła...:)
ja ją znam z takich zdjęc..
http://www.google.pl/imgres?q=ginnifer+walk+the+line&hl=pl&client=firefox-a&hs=m Q0&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&biw=1116&bih=657&tbm=isch&tbnid=gq7UPW kP9GbK-M:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/ginnifer-goodwin/images/729697/t itle/walk-line-photo&docid=tbKRDmiEjALBOM&imgurl=http://images.fanpop.com/images /image_uploads/Walk-the-Line-ginnifer-goodwin-729697_400_225.jpg&w=400&h=225&ei= s9ytTtkth4riBKm53foO&zoom=1&iact=hc&vpx=764&vpy=155&dur=2522&hovh=168&hovw=300&t x=228&ty=77&sig=107666062525943483773&page=2&tbnh=132&tbnw=202&start=13&ndsp=17& ved=1t:429,r:10,s:13
http://www.google.pl/imgres?q=ginnifer+walk+the+line&hl=pl&client=firefox-a&hs=m Q0&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&biw=1116&bih=657&tbm=isch&tbnid=c6fXQX 3qSwaTCM:&imgrefurl=http://strandedinhickville.blogspot.com/2010_06_01_archive.h tml&docid=kzVmaOX0nAGNqM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_GfdfUdEFzy8/TB-gONuX2i I/AAAAAAAAARo/NzysEYkLjLM/s1600/ginny.jpg&w=590&h=396&ei=s9ytTtkth4riBKm53foO&zo om=1&iact=hc&vpx=486&vpy=240&dur=6506&hovh=184&hovw=274&tx=131&ty=93&sig=1076660 62525943483773&page=11&tbnh=137&tbnw=156&start=184&ndsp=20&ved=1t:429,r:11,s:184
No i jakby wyglądała w serialu jak na tej drugiej fotce to na pewno bym się nie czepiała. Ale niestety nawet bez szpecącej jej charakteryzacji wygląda tak:
http://www.fanpop.com/spots/ginnifer-goodwin/images/24143669/title/ginnifer-good win-comic-con-2011-photo
W walk the line była boska. A tu inny link:
http://i304.photobucket.com/albums/nn200/MiaCatalano/2010_ramona_and_beezus_004. jpg
ale tu mnie nie urzekła.....:)
przy okazji uwielbiam "walk the line" :)
a z reszta co tu duzo mowic, jak na sniezke to z tego co jest to i tak zle nie wybrali, jedyna prosba do gosci od zdjec zeby jej leprze kadry robili i bedzie po sprawie:)
niestety nie znazłam lepszej fotki. Musiałabym skrina robić.
No właśnie tu o filmowanie sie rozchodzi po prostu. i lepszą perukę
a czy ja komentuję twój post, że się do mnie rzucasz? w ogóle nie rozumiem o co ci chodzi, więc zachowaj sobie tego typu komentarze dla siebie. jeżeli ocenia się aktora/aktorkę jedynie po wyglądzie, to jest to dosyć płytkie rozumowanie i ocenianie. na pewno twoje argumenty są na bardzo wysokim poziomie i nie ma to jak wieszać psy na ludziach w internecie, gdzie nikt nie widzi jak wyglądasz ;] więc zanim zaczniesz się kogoś czepiać, to popatrz na siebie ;] ja wyraziłam swoje zdanie, że Ginnifer jest ładną i utalentowaną aktorką i jeżeli uważasz, to za "rzucanie się" to popatrz co sama piszesz w swoim super poście na poziomie.
ty nawet nie zrozumialas co powiedzialam
a druga sprawa to nic wiecej nie mowisz tylko jak zacieta plyta "papatrz na siebie" a co ma piernik do wiatraka ?
to ja jestem aktorka i dostaje kase za to?
Kazda praca ma swoje wymagania, ja swoja wykonuje ok, wiec niech inni zaczną.
A twoje zdanie tak subtelnie wyrazilas ze az sie wzruszylam.
najwyraźniej nie zrozumiałaś co ja napisałam w pierwszym poście, więc jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem, to może wtedy pogadamy. najlepiej jest oceniać aktorów i stwierdzać kto jest ładny, a kto nie. jak dla mnie nie liczy się uroda, lecz talent. jesteś jakimś trolem internetowym, że się czepiasz ludzi? ona wyraziła własne zdanie, a ja swoje. i aktor nie dostaje kasy za to, że jest ładny czy brzydki, tylko za to jak gra, a to jest chyba jednak różnica. i wcale uroda nie jest wymagana w tej pracy i jak dla mnie Ginnifer wykonuje swoją pracę bardzo dobrze, wiec nie widzę powodu, żeby czepiać się jej wyglądu, dopóki gra jak gra.
słuchaj obudz sie bo nie zyjesz w idylli...
aktor jest rozpatrywany do roli nie tylko ze wzgledu na swoj talent a przewaznie popularnosc ( bo wtedy film najlepiej zarobi) a popularnosc niestety bardzo czesto wynika z urody ( przykro mi ale to prawda)
i nie powtarzaj mnie tylko staraj sie cos od siebie mądrego napisac bo jeszcze ci sie ta sztuka nie udala.
Zarzucasz sosnowskiej, że nie czyta ze zrozumieniem, a tymczasem jak Ty odpowiedziałaś na mojego posta: "lepiej popatrz w lustro". A co moje lustro ma do rzeczy? Czy ja muszę być piękna, czy piękna powinna być Śnieżka? A nie jest. Może i jest urocza jak napisałaś, ale jeśli czytałaś w dzieciństwie bajkę, to powinnaś wiedzieć, że ma być piękna. I przy tej roli uroda jak najbardziej się liczy.
dokładnie to pisze przez pięc postów....
widac ze "ten typ tak ma" i chyba na tym poprzestanmy....
to po co piszesz? ja powiedziałam co myślę, sama też to zrobiłaś więc po co się mnie czepiasz? oceniacie aktorów po urodzie - wasza sprawa, ja nie jestem tak płytka. i chciałabym zauważyć, że jest wiele mało urodziwych aktorów czy aktorek, którzy przyciągają do kin mnóstwo ludzi. ale skoro lubicie jedynie patrzeć na ładne buzie, których aktorstwo jest drewniane, to już wasz problem. i droga sosnowska_wizard sama nic mądrego nie napisałaś, więc nie oceniaj moich wypowiedzi ;]
kobieto nic takiego nie powiedzialam ze oceniam aktorów po urodzie - opanuj sie bo zle z tobą
nie wiem jak zdasz egzaminy ale z logiką u ciebie na bakier, sprawa tutaj zupelnie czego innego dotyczyła
i uspokoj sie jeszcze raz, masz gówniarskie problemy a ja sie tobie tłumaczyc nie bede bo nie mam przed kim
dobra, przestancie juz bando narzekaczy,
to wina charakteryzacji jak sobie przepatrzysz linki powyzej do sam uznasz ze nie jest tak zle
to sorry memory, nie twoj typ zdarza sie, albo przetrawisz ale nie bedziesz ogladac...
i koniec dyskusji...
ona po prostu tylko w krótkich włosach wyglada koszmarnie..
jak na razie to ty się mnie czepiasz i masz gówniarskie odzywki. ja nie mam żadnych problemów, wyraziła swoje zdanie, a ty się tego uczepiłaś, jakbym nie wiadomo co powiedziała. i byłabym wdzięczna, jakbyś mnie nie obrażała, bo jakoś nie życzę sobie żeby jacyś anonimowi ludzi zastanawiali się nad moją logiką, bo oni sami są pewnie alfą i omegą i do tego o urodzie miss świata. sama narzekasz, a czepiasz się innych.