Jak w temacie poszukuję napisów do finałowych 2 odcinków.
Każdy je szuka. Jak będą, ktoś je poda. Najczęściej Morrrgana wgrywa polskie napisy do odcinków i umieszcza je wieczorem, koło 22:00 na swoim koncie c h o m i k u j . p l z którego możne je (odcinek z wgranymi napisami) za darmo pobrać w formacie RMVB. Na same osobne napisy poczekamy nieco dłużej, ale się pojawią.
Nie oglądam seriali w formacie RMVB ani z wgranymi napisami mega mnie takie oglądanie drażni, ale dzięki za odp. Napisy powinny być udostępnione osobno a nie wgrane.
Powinny, ale często nie są. Świat nie jest idealny, moja droga. Nikt z fanów nie jest też chamem by ukrywać posiadanie czy wiedzę o polskich napisach. Jak tylko by się pojawiły, to dowiedziałabyś się, na mur beton.
Same napisy będą udostępnione, bo tak zawsze było, ale sobie na nie poczekamy. Lecz jeśli chciałaś je mieć naprawdę szybko, to będziesz miała, ALE wtopione do odcinka. Nawet nie wiem czy dzisiaj ona (Morrrgana) to zrobi bo to był 2-godzinny epizod a ona nie jest robotem-niewolnikiem od tłumaczeń.
Nie spojrzałem na profil. Zakładam, że pseudonim powinien mi podpowiadać z jaką płcią mam do czynienia. Proszę o wybaczenie.
Ja ariel kojarzę z pewną syrenką a nie męskim imieniem. Nie mniej moja ina, bo nie spojrzałem na profil.
super ja w takim razie nie mogę doczekać się dzisiejszego wieczora :) miejmy nadzieję, że będzie dziś można ściągnąć odcinek w pl napisami :)
p o d n a p i s i . n e t (nie wiem, dlaczego, ale nie chce mi wrzucić postu z nazwą strony