PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Jak w temacie poszukuję napisów do finałowych 2 odcinków.

Ariel2400

Każdy je szuka. Jak będą, ktoś je poda. Najczęściej Morrrgana wgrywa polskie napisy do odcinków i umieszcza je wieczorem, koło 22:00 na swoim koncie c h o m i k u j . p l z którego możne je (odcinek z wgranymi napisami) za darmo pobrać w formacie RMVB. Na same osobne napisy poczekamy nieco dłużej, ale się pojawią.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Nie oglądam seriali w formacie RMVB ani z wgranymi napisami mega mnie takie oglądanie drażni, ale dzięki za odp. Napisy powinny być udostępnione osobno a nie wgrane.

Ariel2400

Powinny, ale często nie są. Świat nie jest idealny, moja droga. Nikt z fanów nie jest też chamem by ukrywać posiadanie czy wiedzę o polskich napisach. Jak tylko by się pojawiły, to dowiedziałabyś się, na mur beton.

Same napisy będą udostępnione, bo tak zawsze było, ale sobie na nie poczekamy. Lecz jeśli chciałaś je mieć naprawdę szybko, to będziesz miała, ALE wtopione do odcinka. Nawet nie wiem czy dzisiaj ona (Morrrgana) to zrobi bo to był 2-godzinny epizod a ona nie jest robotem-niewolnikiem od tłumaczeń.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Tak na marginesie jestem facetem, Ariel to facet nie jestem kobietą he he

Ariel2400

Nie spojrzałem na profil. Zakładam, że pseudonim powinien mi podpowiadać z jaką płcią mam do czynienia. Proszę o wybaczenie.

michu1945

Ariel to nie pseudonim tylko męskie imię, michu :)

Derisor

Ja ariel kojarzę z pewną syrenką a nie męskim imieniem. Nie mniej moja ina, bo nie spojrzałem na profil.

michu1945

Pewnie, że nie. Tym bardziej, że tłumaczy Toxi, a Morrrgana robi up :)

michu1945

super ja w takim razie nie mogę doczekać się dzisiejszego wieczora :) miejmy nadzieję, że będzie dziś można ściągnąć odcinek w pl napisami :)

użytkownik usunięty
Ariel2400

Na podn ap isi jest już angielska wersja.

użytkownik usunięty

p o d n a p i s i . n e t (nie wiem, dlaczego, ale nie chce mi wrzucić postu z nazwą strony

Ariel2400

Angielskie napisy:
http://subscene.com/subtitles/once-upon-a-time-third-season/english/913271

ocenił(a) serial na 8
Ariel2400

Napisy właśnie się pojawiły na forum pewnegorazu. pun. pl

ocenił(a) serial na 10
Ariel2400

już są na :)

ocenił(a) serial na 8
michu1945

i i t v.info

Andzia12343

dzięki.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

ja pobieram za pomocą programi napi project :)

Kinomaniaczka_tvd

Odkryłem to cudo dopiero wczoraj. Dzięki.

Ariel2400

Prześle każdemu za darmo w formacie srt.

dajcie na prywatną wiadomość swego maila to ja wam je wyślę.