Czyli to co chcielibyśmy zobaczyć.
Moja lista:
- Chcę zobaczyć dalszą współpracę naszej kochanej szóstki w Nibylandii. Mam nadzieję, że pokażą więcej scen ze statku, a nie jak od razu w pierwszych minutach sezonu dobiją do lądu. Mam nadzieję na jakieś sceny z podróży coś a la rutyna dnia codziennego. Kurczę, wyobrażacie ich sobie razem na jednym statku np. podczas kolacji? Może pośpiewają chociaż jakieś szanty czy coś :P. Teraz to już ponosi mnie chyba wyobraźnia...
- Ciekawi mnie ta tajemnicza organizacja dla, której pracują T&G.
- Oby tylko nawrócenie się Reginy na jasną stronę mocy nie było chwilowe. Liczę, że pociągną ten wątek w trzecim sezonie i zrobią go dobrze. I niech lepiej nie pojawi się taka druga Cora i wszystko zepsuje.
- Co do Reginy to chcę żeby wreszcie zapomniała o Danielu i znalazła sobie faceta(najlepiej Hooka, bo uwielbiam ich chemię i na pewno nie byłoby nudno)
- Chciałabym wreszcie zobaczyć wątek adopcji Henry'ego i jego dorastanie w Storybrooke.
- Jeśli chodzi o nowe postacie to mogliby się pojawić: Arielka, Dracula, Alladyn, Dzwonnik z Notre Dame.
- Przydałby się prawdziwy czarny charakter, ale tym razem całkowicie zły i niereformowalny, a na dodatek bez żadnej tragicznej przeszłości. Po prostu czyste zło.
- Emma powinna zacząć uczyć się magii, chociaż i tak pewnie będę ją woleć z pistoletem lub czymkolwiek innym w ręku przywalającą jakiemuś nieszczęśnikowi.
Hahahha, twoje pierwsze. ,,Może pośpiewają sobie szanty". Wyobrażasz sobie Golda śpiewającego ,,What Do You Do With A Drunken Sailor"? :D
Ja przede wszystkim chce, żeby nie te całkiem złe charaktery - Regina i Gold nie zaczęli być ciepłymi kluchami. Ale to raczej niemożliwe. :) Na statku będą kłótnie i za pewno co jakieś 5 minut będzie ktoś groził komuś śmiercią.
Chce widzieć jak funkcjonuje SB bez naszej genialnej 6.
Nowe postaci chce.
Żeby do września szybko zleciało :)
Albo powtarzającego ,,Why is the rum always gone?''. Rumple ma już wprawę w picu z Lacey :P
Mein:
* więcej z przeszłości Błękitnej Wróżki, bo niektórzy z anglosaskich forów zarzucają jej kłamstwa i kłamstewka,
* więcej Maleficent, Aurory, Mulan i Filipa,
* więcej Kopciuszka i jej powiązań z królem Georgem,
* więcej Kapelusznika,
* więcej retrospekcji z Rose McGowan jako młodą Corą,
* więcej z zauroczenia Leroy'a i Astrid
* Babcia Ruby jako burmistrz
* Kraina Oz,
* Pielęgniarka pilnująca Sidneya i Belli powinna być Ursulą
* Powinna się pojawić Ariel,
* Powrócić powinni Sidney Glass i Ruby
* Neal i Gold się odnajdą bo chce by to zrobili.
* Chcę poznać PRAWDZIWĄ postać i tożsamość Smoka, tego z Hong Kongu
* Poznane Baelfire przez Augusta
* WIĘCEJ RETROSPEKCJI INNYCH POSTACI
To chyba tyle...
http://25.media.tumblr.com/954fbf19ed230837299e0f1e4a079626/tumblr_mmozfa9sRv1rw 1ti8o1_500.jpg :))
* sceny z Drużyną Marzeń na statku! Wiecie, jak wszyscy się nawzajem kochają i lubią i wgl :P
* więcej Krainy Bez Koloru - może nowe postacie z tego uniwersum?
* kraina Oz i więcej Wonderlandu
* nowe retrospekcje z Kopciuszkiem, Augustem, może powrót do którejś z zapomnianych postaci, jak Abigail, Sidney albo Nova
* CHCĘ KAPELUSZNIKA! I w retrospekcjach i "w realu". Ta postać ma duży potencjał.
* jeśli pojawi się Arielka, to żeby się okazała wesołą trzpiotą, a nie kolejnym memłem (patrz -> Mulan)
* retrospekcje z Aurorą, Malificent i Filipem - w stylu jak się ten konflikt zaczął
* żeby Mulan znalazła sobie jakiegoś faceta i przestała truć atmosferę swoją drętwotą (przepraszam, ale serio mnie ta postać wkurza)
* retrospekcje truposzy :P (Graham!)
* by nowe czarne charaktery były dobre
* KAPELUSZNIK!
* niech Gold i Regina pozostali badassami i nie popełniali znów jakichś idiotycznych błędów
* żeby gdzieś kiedyś pod koniec sezonu Emma, Redż i Gold stanęli ramię w ramię i użyli swych wypasionych mocy przeciwko Głównemu Złemu - to byłoby epickie :D
* wspominałam o Kapeluszniku..?
[CYTAT]by nowe czarne charaktery były dobre[/CYTATU]
Dobrze napisane jak Rumplestiltskin czy by przechodziły na "jasną stronę mocy"?
Błagam tak bardzo : Captain Swan !!!
Bardzo sie cieszyłam jak Neal i Emma wyznali sobie miłość, ale wtedy zrozumiałam też, że już nie ma nadzieji dla Captaina Swana D:
Chciałabym, żeby Henry przestał mówić do Reginy lub do Emmy " mamo", bo to dziwne XD
I jeszcze żeby się kuźwa prince charming zdecydował : albo mówi cały czas "Snow", albo "Mary Margharet" bo jak na razie to mówi na zmiane :P