PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40071
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Nie brak wam oficjalnego potwierdzenia co do 7 sezonu? i o zgrozo mam nadzieję że to nie będzie Reboot serii bo się chyba zabiję, bez sensu byłoby całe 6 sezonów.

ocenił(a) serial na 9
filmmaniak_3

Wiele pogłosek na to wskazuje, chociaż ja osobiście nie jestem za takim posunięciem. Te ciągłe przenoszenia w czasie, alternatywne rzeczywistości, chociaż oczywiście fajnie zobaczyć "co by było gdyby", na dłuższą metę są męczące i wprowadzają zbyt duży chaos

masterious24

Reboot ot jednak wielka pogłoska, na którą wszyscy się lepią jak muchy do pajęczyny. Plotka przenoszona z ust do ucha i tyle. Nie wyszła ani od Adama Horowitza i Edwarda Kitsisa.

filmmaniak_3

Ja również nad tym ubolewam, Reboot serii to nie będzie to samo, ale co się dziwić serial jest już na antenie kilka lat, a oglądalność spada. Chyba muszę poszukać innych seriali do oglądania, ponieważ najprawdopodobniej trzy seriale w tym sezonie się zakończą, wielka szkoda, że czas tak szybko biegnie. Doskonale pamiętam pierwsze spotkanie z bohaterami „Dawno, dawno temu” wydaje się jakby to, było wczoraj. Zobaczymy, czy będzie ten reboot i czy jakaś obecna postać z serialu tam się pojawi. Wiem tylko, że bez względu na to, jak się potoczą losy serialu, będzie mi brakować bohaterów. Zwłaszcza Reginy, Emmy i jej rodziców oraz Hooka. Z uwagą będę też śledzić dalsze projekty Adama Horowitza i Edwarda Kitsisa.

alibaba_4

Reboot ot jednak wielka pogłoska, na którą wszyscy się lepią jak muchy do pajęczyny. Plotka przenoszona z ust do ucha i tyle. Nie wyszła ani od Adama Horowitza i Edwarda Kitsisa.

ocenił(a) serial na 10
filmmaniak_3

A ja mam nadzieję że ktoś cofnie się w czasie i powstrzyma Nimue przed zostaniem Mroczną. :D Czy znacie jakiś serial który leci aktualnie i jest przeslodzony albo chociaż słodki, bez ani jednej tragedii? Mogliby tak zrobić, bo mam dość usmiercania, tragedii i cierpienia bohaterów. Za mało katastrof i tragedii ludzkich dzieje się w prawdziwym świecie? To mógłby być sam 2 odcinkowy finał gdzie każdy otrzymałby szczęśliwe zakończenie.