PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Od pierwszego sezonu do trzeciego oglądalność spadła niemal o połowe! Obiawiam się, że długo
jeszcze ten serial nie przetrwa :((

ocenił(a) serial na 8
Marcja_fw

Nie strasz.

Marcja_fw

Jak powiedział Hagrid [pod koniec 4. części "Harry'ego Pottera"]: co ma być, to będzie. . . a jak już będzie, to trzeba się z tym zmierzyć.

Marcja_fw

wiele razy czytałem artykułu o tym, że serial ma dobrą oglądalność. skąd masz to info? o niby spadającej oglądalności?

jacob_filmweb

Dokładnie. W ogóle jeśli patrzy się na notowania tylko telewizyjne to może i jest tego mało, ale tak się dzieje zawsze z lubianymi serialami. Ludzie wolą obejrzeć sobie na spokojnie i bez przerw w internecie. Dlatego pierwsze sezony zawsze mają najwyższą oglądalność, ludzie myślą "Eh, zerknę robiąc kolację, może mi się spodoba." ;D Zresztą Horowitz po każdym odc sezonu 3A dziękował fanom za wysoką oglądalność i ja również wiele razy spotkałam się z opiniami dziennikarzy, że "ABC raczej pozostanie przy tym magicznym serialu na 4 sezon", więc nie ma co się martwić na zapas ;)

ocenił(a) serial na 8
cathrine00

Chyba na szczęście macie racje.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

Na wikipedii w spisie odcinków pod każdym odcinkiem jest jego oglądalność.

ocenił(a) serial na 10
Marcja_fw

Raczej tak źle nie będzie...
Na spoiler.tv w rankingach trzyma się w pewniakach do przedłużenia na 4s, a nakręcenie 4 sezonu to dobicie do magicznej liczby 88 odcinków, kiedy można cały pakiet sprzedać innym korporacjom. Wiec nawet lekka obsuwa w oglądalności serialu nie zatopi bo na wyciągniecie pazura są spore zyski z sprzedaży całości, a im więcej odcinków zysk tym większy wiec osobiście jestem spokojny. ;D

ocenił(a) serial na 8
koperekp1

Trochę się uspokoiłam, dzięki ;)

Marcja_fw

Adam Horowitz napisał, że oglądalność wręcz podskoczyła o 21 procent.

Thank you to all who watched #OnceUponATime last night! Our 2.3 rating was up 21% from our last show and highest rating since 11/3! Thnx!

Źródło:
http://twitter.com/AdamHorowitzLA/status/443048950078005248

ocenił(a) serial na 8
michu1945

To świetnie! :D

Marcja_fw

Fakt, oglądalność spadła bardzo od pierwszego sezonu, ale nadal jest dobra i zadowala stację ABC w pełni.