PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40047
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Jak wszyscy wiemy, ze słowami Wieszczki jest jak z życzeniami - te same słowa mogą nieść ze
sobą wiele interpretacji. Rumple już raz przekonał się o tym, że los podąża wieloma, nierzadko
krętymi, ścieżkami. Czy tym razem przepowiednia Wieszczki jest tak oczywista jak nam się
wydaje? Czy może los inaczej skomplikuje życie naszych ulubionych bohaterów? Wpisujcie swoje
pomysły - jak, według was, wypełni się proroctwo Wieszczki nt. Rumple, w jaki sposób "chłopiec
stanie się jego zgubą"?

michu1945

No miałeś, miałeś, nie puchnij tak z dumy ;P

gunia5

Nie przed Tobą, tylko Artemiskiem. Nie wiesz jak to jest, gdy pisze Tobie "Pierdzielisz farmazony", "(...) debilna, nie logiczna, nie pasująca, nie realna i naciągana jest ta teoria." lub "Argumenty są naciągane, i niespójne." a potem...

BUM! WIELKIE ZWYCIĘSTWO.

michu1945

No sorry, ale prawie wszystkich wprowadziłeś w błąd ( w tym nawet mnie) ;)

Twój post dotyczący przepowiedni:
"To może ją najpierw przytoczmy jej słowa byśmy mieli nad czym dyskutować?
...mały chłopiec...."

Właśnie obejrzałem jeszcze raz tą scenę, bo niezbyt dobrze ją zapamiętałem. I nie było tam tego co napisałeś: że to mały chłopiec.

Nie mam o to do Ciebie pretensji, ale przez Twój błąd byłem przez cały czas uparcie przekonany, że chodzi o Henry'ego.

Derisor

Racja, też to sobie obejrzałem i pewnie musiałem przytoczyć CZYJEŚ [jak się okazuje Z MAŁYM BŁĘDEM] tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ale chyba przepowiednia mówiła o chłopcu, który doprowadzi go do Bae?

karol3w

Przeczytaj moje posty w tym temacie. Wtedy zrozumiesz.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Rozumiem. Tylko pod chłopca, który doprowadzi go do Bae, bardziej pasował mi Henry. Choć jedna z moich teorii, jak możesz przeczytać stronę wcześniej mówiła że niejako Pan doprowadził go do Bae.