PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Tatuaż Robina.

ocenił(a) serial na 8

Jeśli się nie mylę, Regina w tej knajpie nie widziała twarzy posiadacza tatuażu. Możliwe, że jej miłością nie jest Robin, tylko zupełnie ktoś inny, co ma taki sam tatuaż. Co o tym sądzicie?

no_bo_co

padła taka teoria. Tygrum nadal sądzi, że to Łowca był TL Reginy.

Miał nawet kilka wiarygodnych analiz, zestawień i argumentów.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

A to może być jeszcze ktoś inny, kogo nie spotkaliśmy w OUAT.

no_bo_co

Racja.

no_bo_co

Rozumiem, że poza serialem scenarzyści czy aktorzy nie wyjawili, czy to Robin jest prawdziwą miłością Reginy?

Według mnie facet w tawernie to był Robin, bo dlaczego akurat na koniec tamtego odcinka jeszcze tak nachalnie zrobili zbliżenie na jego tatuaż przy ognisku? Czy faktycznie miałoby to nas zmylić? Regina z Robinem wyglądają na taką świetnie dobraną parę, szkoda byłoby to przekreślać.

Kiedyś przyuważyłam taką ciekawostkę na tumblerze o tatuażu Robina. Ciekawe czy to tylko ciekawostka, czy może faktycznie kryje się pod tym coś więcej?
once-upon-the-evil-queen.tumblr. com/post/83656199770/i-dont-no-if-anyone-else-has-picked-up- on-this-but

ocenił(a) serial na 8
Eweline_fw

Poza serialem, o ile dobrze pamiętam, twórcy powiedzieli, że widzieliśmy już true love Reginy, tylko nie wiedzieliśmy, że to on (to było jeszcze przed akcją z pixie dust i tatuażem). Tylko że mówili, że widzieliśmy już ojca Henry'ego, ale nie wiedzieliśmy, że to on (w pierwszym czy drugim sezonie) i nie wiem, czy mi się nie pokićkało.

amaze

I tak było ;) Widzieliśmy Robina we flashbackach pod koniec 2 sezonu, gdy kradł Rumplowi różdżkę by uratować chorą Marion. Nikt tego nigdy nie pamięta (w tym ja, dopiero ktoś mnie musiał oświecić ;p), bo wtedy zagrał go inny aktor ;)

ocenił(a) serial na 8
cathrine00

Tak. No właśnie. Nie dopowiedziałam tego, bo wydawało mi się oczywiste. Serio nikt nie pamięta?

amaze

Ja pamiętałam i zastanawiałam się dlaczego zrobili taką niekorzystną wizerunkowo zmianę;) Po ostatnim odcinku Robin stracił jednak u mnie wszystkie punkty i może go grać kto chce. Zresztą jest nudny. Jakby pojawił się jakiś nowy bohater, to jestem na tak, a gdyby to był Łowca - z miłą chęcią odszczekam wszystko co powiedziałam we wcześniejszych dyskusjach na ten temat.

ocenił(a) serial na 8
Cairns

Niech się pojawi Sherlock Holmes i będzie z Reginą :D

no_bo_co

Nie oglądałam, ale zgadzam się w ciemno:) Obejrzałam za to przed chwilą pierwszy odcinek serialu "Upadek" z naszym Łowcą w roli mordercy i może jednak niech nie wraca.

no_bo_co

Adam Horowitz: “The man Regina saw in the tavern with the tattoo was Robin Hood.”

Źródło:
tv line. com/2014/06/06/ the-good-wife-season-6-spoilers-peter-intern-alicia/

ocenił(a) serial na 8
Derisor

Szkoda.

no_bo_co

Reakcja tygrum...
http://img.zszywka.pl/0/0248/3223/rozrywka/omg.gif

michu1945

hehehe ;D