Hejka. W związku z rozpoczęciem 4-ego sezonu Once Upon A Time i tym, że w poprzednich konkursach nie miałam
specjalnie okazji brać udział lub brałam pod koniec postanowiłam stworzyć nowy konkurs na ulubionego bohatera OUAT.
Raz dziennie każdy z was może przyznać od 4 do 1 punktu najlepszym Waszym zdaniem bohaterom oraz 0 bohaterowi, który chcecie, aby odpadł.
Co parę dni będę podliczać wasze głosy. Później będzie głosowanie na bohaterów, którzy mają odpaść (myślę, że
zagrożonymi postaciami będą 3 postacie, które uzyskają najwięcej 0 i wszystkie, które nie zdobyły żadnego punktu. Liczę na to, że zechcecie się bawić w ten konkurs razem ze mną.
A oto postacie:
1 Abigail / Kathryn Nolan
2 Ana
3 Anton / Olbrzym / Tini
4 Ariel
5 Aurora
6 Babcia / Granny / Wdowa Lucas
7 Bashful / Nieśmiałek
8 Bealfire / Neal Cassidy
9 Belle French / Lacey
10 Billy / Mause
11 Black Beard
12 Bo Peep
13 Blue Fairy / Matka Przełożona
14 Charming / David Nolan
15 Cinderella / Ashley Boyd
16 Cora
17 Daniel
18 Doc / Mędrek
19 Dopey / Gapcio
20 Dorothy Gale
21 Dr. Whale
22 Elsa
23 Emma Swan
24 Eric / Prince Eric
25 Eva / Queen Eva
26 Filip / Prince Filip / Philip
27 Glinda
28 Graham / Sheriff / Łowca
29 Geppeto / Marco
30 Greg Mendel
31 Grace / Paige
32 Grumpy / Leroy
33 Happy / Wesołek
34 Hans / Prince Hans
35 Henry Mills
36 Hook / Captain Hook / Killian Jones
37 Jefferson / Szalony Kapelusznik / Mad Hatter
38 Jiminy Cricket / Archie Hopper
39 John Darling
40 Johanna / Służąca Snow
41 Jonathan / Prince Jonathan / Ogrodnik / Gardener
42 Jaś
43 Kristoff
44 King Leopold
45 King George
46 Will Scarlet
47 Lancelot
48 Little John
49 Liam
50 Lumiere / Świecznik
51 Marion
52 Milah
53 Maurice
54 Midas
55 Mulan
56 Małgosia
57 Matka Charminga
58 Maleficent
59 Michael Darling
60 Nova / Astrid
61 Peter Pan
62 Pinokio / August W. Both
63 Rapunzel
64 Red Riding Hood / Ruby Lucas
65 Regina Mills / the Evil Queen
66 Robin Hood
67 Roland
68 Rumplestiltskin / Mr.Gold
69 Snow White / Mary Margaret Blencherd
70 Snow Queen / Królowa Śniegu
71 Sleepy / Śpioszek
72 Sneezy / Apsik
73 Wyrocznia
74 William Smee
75 Thomas / Prince Thomas / Sean Herman
76 Quinn
77 Tinkerbell
78 Tamara
79 Ursula
80 Sydney Glass / Mirror / Genie
81 Walsh
82 Wendy Darling
83 Zelena
Wiem, postaci jest sporo, ale im więcej postaci tym lepsza zabawa
Głosujemy do wtorku
Miłej zabawy
Aż dziw mnie bierze, że ktokolwiek tutaj się wypowiada, bo jakoś nie wydaje mi się że wszystko to multikonta jak te 2 nad moim pierwszym postem w tym temacie... chociaż kto go tam wie, patrząc na daty założenia dziwnym trafem 3/4 osoby grające w tą grę mają konta założone 11-13 października, te same 3/4 konta mają "_" w nicku i głosują czwóreczkami na Hooka, a cudownym trafem znaczek online pod avatarem przeskakuje pomiędzy Emma_Hook i Once_UAT gdy "rozmawiają ze sobą" nie pozostawiając żadnych złudzeń :< Oby ten temat zniknął w czeluściach...
I jeszcze te idiotyczne zasady, aż zostawie kilka swoich głosów, i wyśle że 3 zera Hookowi żeby go nominować, może autorka zrozumie jak idiotycznie przerobiła fajną grę.
4-Belle French / Lacey
3-Rumplestiltskin / Mr.Gold
2-Regina Mills / the Evil Queen
1-Snow Queen / Królowa Śniegu
0-Greg Mendel
Strasznie dużo mało znaczących postaci które nie miały okazji wyrobić o sobie opinii ale można spróbować.
4-Belle French / Lacey
3-Rumplestiltskin / Mr.Gold
2-Regina Mills / the Evil Queen
1-Snow Queen / Królowa Śniegu
0-Hook
Artemisek pomyliłam Was, on napisał, że będzie dawał Hookowi 0, na złość Emma-hook. Przepraszam.
4- Red Riding Hood / Ruby Lucas.
3- Belle French / Lacey
2- Rumplestiltskin / Mr.Gold
1- Snow White / Mary Margaret Blencherd
0- Greg Mendel
4 - Graham
3 - Hook
2 - Ruby
1 - August
0 - Snow (nie mam pojęcia dlaczego jej nie lubię)
4 - Rumplestilskin, zwany przez mieszkańców Storybrooke Mr. Gold, choć nie znamy jego prawdziwego imienia w naszym świecie. Być może w ogóle go nie posiada, nie sprawdzałem.
3 - Emma Swan. Zastanawiałem się nad umieszczeniem tutaj kogoś innego, aczkolwiek wyobraziłem sobie Pannę Swan w paringu z Evil Queen i tak jakoś tu trafiła, nie chodzi o wodę "Pradawna Jabłkowa"
2 - Czerwony Kapturek. Po przeczytaniu jakże świetnej i emocjonującej powieści pt. "Dziewczyna w Czerwonej Pelerynie" postanowiłem umieścić tutaj Ruby Lucas. Stop znikającym światłom w Lodówkach!
1 - Kapitan Huk - "mój tata stracił rękę w wypadku, co mam zrobić? - "doczep twojemu staremu hak" - haha, czarny humor, nieśmieszny i żałosny. Daję jeden punkt za to, że Killian pozwolił mi kochać.
0 - meleficent - jest brzydka.