Według mnie, dobrze jest, że jest z Hookiem. Cały czas czekałam aż oni będą razem *-*
Z Łowcą. On najbardziej do niej pasował. Niestety nie żyje. Na drugim miejscu jest Pinokio, szkoda, że stał się z powrotem chłopcem. Może uda się to odwrócić. Na trzecim miejscu Baelfire, mają razem Henry'ego i się kochali. Czwarte miejsce to Jefferson. Gdzieś się tam na pewno chowa w Storybrooke No, a piąty to Hook, lubię go, ale nie pasuje do Emmy, to taki typ podrywacza. Sądzę, że jakby jakaś kobitka się pojawiła, ruszyłby na podryw. Tak więc liczę na to, że Pinokio znów stanie się dorosłym, ewentualnie pojawi się jakaś nowa postać.
Ja prawie każdego z powyższych dawałam na kandydata dla Emmy (na początku). Oprócz Neala, nie wiem czemu ale on mnie irytuje. Co do Hooka myślę, że on się trochę zmienił, no w końcu tylko dla Emmy porzucił swój ukochany statek.
Jak dla mnie Hook do niej pasuje ale jakoś nie wyobrażam sobie ich związku, a raczej nie wyobrażam sobie Emmy w związku. Jak by to wyglądało ? Emma jest "Wybawicielką" i jakoś dziwne to by było.
Ja nie wiem jak twórcy serialu to robią, ale z każdym facetem wygląda świetnie, mają genialną chemię i stanową parę idealną. Nawet gdyby miała się zakochać w krasnalu pewnie byłby to perfect match. Ale Hook i tak jest i będzie najlepszy :D
Łowca fajnie do niej pasował. Najgorszy był OZ i Neal - drewniane związki są wkurzające. Hook jest spoko, chociaż liczyłem, że coś go połączy z redż - wkurzają mnie już te 'pary mieszane'. Mogły by 2 morczne charakterki się zjednoczyć, a nie same przeciwieństwa typu rumbelle, czy inne Evil Hoody.
Nie ma ani jednej "mrocznej' pary w serialu... albo 2 dobrych, albo pary mieszane... jedynie Cora x Rumple było ale... przelotnie :(
Już Will x Anastasia było lepsze, bo Will po mimo, że jest dobry to ma swoje na sumieniu - a Ana to wiadomo jaka była! Jednak to było w wonderlandzie a nie storybrooke :(
Captain Swan i tyle :) oboje stracilo swoja pierwsza milosc no i w ogóle ich relacja... są idealni ale chce zobaczyć jak to się ulozy w 4 sezonie :)
A mnie się wydaje, że Emma nie nadaje się do bycia w związku... Sorry. Taki przeciągle samotny tryb życia trudno zmienić.. No ale, jakby nie było, to jednak fikcja, a nie rzeczywistość, więc prawdopodobieństwo psychologiczne nie musi obowiązywać.
Faktem jest, że między Nealem, a Emmą poza retrospekcjami W OGÓLE nie iskrzyło. W przeciwieństwie do wszystkich pozostałych mężczyzn kręcących się wokół niej...
Przez 1 i 2 sezon miałam nadzieję, że Emma będzie z Augustem. Ale od 3 sezonu bardzo kibicuję jej i Hookowi :)
Captain Swan. Kiedyś kibicowałam jej i Augustowi, ale kiedy pojawił się Hook, od razu się przerzuciłam :)
Najbardziej podobała mi się Emma z Grahamem, a scena gdy umierał w jej ramionach .... W następnej kolejności August, no ale to co się z nim stało było naprawdę okrutne. Jeśli chodzi o Hooka to tylko w Nibylandii była chemia między nimi, później to było jakby wymuszone.