PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765477}
6,2 2,0 tys. ocen
6,2 10 1 2035
Dead Of Summer
powrót do forum serialu Dead Of Summer

Czy tylko ja mam wrażenie, że z każdym odcinkiem jest coraz gorszy ten serial? Ostatnie odcinki z tą masakrą to przypominają mi filmy z przed 20 lat bo na takim poziomie jest to nagrane i wcale nie chodzi o fabułę samego filmu... Na początku było tajemniczo, super klimat co prawda gra aktorska średnia, a potem już coraz to gorzej i gorzej. Ogląda się to trochę już teraz jak serial dla amerykańskich nastolatków.

pumpernikielpikiel

Obejrzałam dopiero pierwszy odcinek więc ciężko mi się wypowiedzieć ale z tego co kojarzę to serial jest adresowany właśnie do nastolatków, więc raczej ciężko się dziwić, że serial dla nastolatków ogląda się, jak serial dla nastolatków...

ocenił(a) serial na 6
wra20

To zobacz to co wyszło, na początku gra aktorska jak przez cały serial średnia, ale pomysł całkiem fajny, a potem już coraz gorzej w ogóle co się tam dzieje w ostatnich odcinkach jest tak płytkie, że mam poczucie ogromnie zmarnowanego potencjału. Krew leje się na prawo i lewo, zero pomysłu :(.

pumpernikielpikiel

Zobaczę. Szkoda, bo pierwszy odcinek oglądało się całkiem przyjemnie. A zwróciłam na niego uwagę z powodu Elizabeth Lail, Elizabeth Mitchel, które miałam okazję oglądać i obie mi się podobały i Horowitz'a i Kitstis'a, którzy stworzyli mój ulubiony serial.

ocenił(a) serial na 7
pumpernikielpikiel

Przecież to slasher na bazie tych z lat 80, gdzie nie wiesz, czy ktokolwiek w ogóle przeżyje i tylko się czeka na rozlew krwi. :p

pumpernikielpikiel

To jest serial młodzieżowy dla nastolatków i to jest serial klasyfikowany "horror" tu chodzi o krew i główny cel to właśnie morderstwa,więc chyba nie wiedziałeś za jaki serial się łapiesz xD

pumpernikielpikiel

dla mnie juz pierwszy odcinek byl żenada. Ta scena z ogniem w chatce? To nawet ja bym lepiej to zagrała

pumpernikielpikiel

Dlatego II sezon już nie powstanie.