Już po pierwszym odcinku i co o nim sądzicie ? Będziecie oglądać dalej ?
Na pewno będę ;) zdecydowanie zaliczył się do moich najważniejszych seriali.
Moi ulubieńcy to Amy, Drew i Cricket.
Niezły, ale wszystko za szybko się dzieje i próbują polegać na jumpscare'ach, które nawet nie straszą.
Zapewne każda z postaci będzie miała przedstawioną swoją historię (no chyba że zginie), więc może być ciekawie. Obstawiam, że dziewczyna, która nie rozebrała się do pływania, była w ciąży i usunęła, a teraz ma blizny. Zobaczycie. Jakby co to ja pierwszy to powiedziałem. :p
Mam nadzieję, że finał sezonu będzie satysfakcjonujący. Tak w razie, gdyby mieli anulować. Chociaż pilota obejrzało więcej widzów niż inne nowe seriale Freeform, więc zobaczymy.
Dobry pilot . Lubię takie klimaty , chociaż jak osoba wyżej pisała jumpscer/ach na razie nie straszą chociaż tyle tego już człowiek widział . ,, że muszą być naprawdę dobre . Szkoda tego ogrodnika , miał może minutę na ekranie a już go polubiłem . Na razie dam mu mocną 7 i zobaczymy co będzie dalej
Akurat to z ciążą pomyślałem to samo xD skojarzyło mi się z czymś, jeszcze te napisy w chatce i to co sama pisała własnoręcznie na siebie "CRICKET - SLUTS".
Hmm sam nie wiem... Pomysł wydaje się ok ale... Jest dla mnie zbyt mało poważny. Chodzi o to że od pierwszego dnia już dzieją się takie rzeczy a nikt tak naprawdę się nie boi :). Przez dwa dni znaleźli zabitą sarnę, utopionego ogrodnika, spaliła się chatka, Amy widzi duchy ale ciągle wszystko jest fajne i cieszą na otwarcie :). Amy znalazła w wodzie trupa, później będąc na mostku miała wizję że z wody łapią ją jakieś trupy. A za chwilę na pytanie czy wskoczy do wody to robi to z uśmiechem na twarzy jakby w ogóle to co stało się 50 sekund temu nie miało znaczenia. Absurdalne............... i głupie.
No dokładnie mam to same odczucie. Lubię w serialach autentyczność a nie jakieś wymyślone strachy, duchy i diabły. Chyba sobie daruję ten serial, bo jednak oczekuję czegoś więcej
Klimat super, pomysł jeszcze lepszy, ale reszta potrzebuje dużej dozy cierpliwości i kredytu zaufania z naszej strony... Gra dzieciaków średnia, główna bohaterka woła o pomstę do nieba ze spojrzeniem sarny zagonionej w zaułek bez wyjścia - jedna mina przez cały odcinek - to najgorsze do przejścia dla mnie, jak na razie... Poza tym faktycznie, trochę to mało poważne i przeleciane po łebkach - z takiego pomysłu można o wiele więcej soku wycisnąć... No, ale zobaczymy, jak będzie dale, na pewno warto zerknąć jeszcze na parę odcinków przed totalnym spassowaniem... :)
Właściwie to wyszły 2 odcinki, tylko że ten 2 nie miał premiery w tv a w aplikacji, oficjalna premiera w telewizji jest dopiero za tydzień, więc teraz jeśli ktoś oglądną już 2 odcinki to na 3 musi czekać tak jakby 2 tygodnie.
Podoba mi się klimat serialu, no i fajnie że postawili na lata 80. W pilocie bardzo dużo rzeczy się działo, jednak nie były to jakieś super kulminacyjne momenty. AAaaa...wpierw myślałam, że ta wyalienowana osoba, która nie zdążyła na autobus i paliła papierosy to chłopak, a OMG to jednak dziewczyna..:) ha ha Brawo Ja! Myślałąm, ze w tej końcowej scenie jak wchodziła on pod prysznic to coś znowu b będzie na rzeczy....
Będę oglądać, ze wszystkich ostatnich seriali jakie zaczęłam to pilot DoS powalił mnie na łopatki. Jeden z najlepszych pilotów jakie w życiu oglądałam!