PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765477}
6,2 2,0 tys. ocen
6,2 10 1 2032

Dead Of Summer
powrót do forum serialu Dead Of Summer

Odcinek nadal ciekawy, choć trochę powoli się to wszystko rozkręca, niektóre momenty nudne ale przyjemnie się ogląda, historia Cricket podobała mi się trochę mniej od tej Amy i Alexa. Za to coraz ciekawszy wątek z tym Tall Manem i tą bandą satanistów, widać wyraźnie ze Deb też w tym siedzi, tylko co ukrywa w tej skrzynce. Jason raczej na 100% nie żyje, w wodzie była prawdopodobnie jego odcięta dłoń, zakończenie było najlepsze i wzbudziło moją ciekawość, trochę słabe efekty z tym piorunem i tymi ciemnymi chmurami wchodzącymi na początku no ale cóż. No i jak widać Amy rzeczywiście ma jakieś połączenie ze Stillwater. Na początku myślałem że nie żyje po tym uderzeniu ale jest w głównej obsadzie i to taka "final girl" więc na pewno nic jej nie jest. Teraz czekam niecierpliwie na 4 odcinek bo po opisie i zwiastunie widać że będzie historia Drew co mnie bardzo cieszy bo jest to moja ulubiona i jedna z najciekawszych postaci.

Rrouge

Czyżby teraz w Amy po walnięciu tym piorunem odezwą się jakieś złe moce i to np. ona będzie mordowała?? :P

mitsui

Wątpię ;D wtedy to byłby slasher normalny, a jak twórcy mówili parę razy podkreślają że to nie jest slasher to supernatural bardziej, opcjonalnie supernatural slasher ale morderstwa nie są tu najważniejsze, tak powiedzieli i "nie ma tu jednego mordercy" czy takiego jak zawsze w slasherach.

Rrouge

Skoro tak...:P Dzięki za informacje :D

mitsui

Spoko :D więc pewnie będą ginąć ale w inny sposób niż żeby był jakiś morderca który ich wybija, chociaż przyznam że zabijająca Amy to było by ciekawe ;D, aczkolwiek jest jedną z moich najulubieńszych postaci więc chyba bym nie chciał :D

Rrouge

Ja darzę dużą sympatią Cricket, ....chyba za to co przeszła...:P

mitsui

Ja Drew najbardziej ;D tak mystery no i Amy i Cricket, najbardziej mnie ciekawi jaka będzie reakcja Blaira jak się dowie że Drew to dziewczyna.

Rrouge

Właśnie jestem po 3 odcinku . Nie powiem że słaby ale jakoś historia Alexa była lepsza i ciekawsza . Poza tym nie wiem czemu nie trawię jak pokazują aktora czy w tym przypadku aktorkę w takim pogrubiającym stroju żeby wyglądała na otyła strasznie to widać , Poza tym myślałem że boi się ściągnąć bluzki z powodu np. ciąży albo nie wiem jakieś blizny . Końcówka najlepsza ale ten piorun chyba zrobiony w Gimpie słowo daje nie popisali się :) Na razie średni serial ale może się rozkręci .

Daniel_Kot

No to miałem na myśli :) że efekty niektóre wypadają niestety słabo.