Odcinek nadal ciekawy, choć trochę powoli się to wszystko rozkręca, niektóre momenty nudne ale przyjemnie się ogląda, historia Cricket podobała mi się trochę mniej od tej Amy i Alexa. Za to coraz ciekawszy wątek z tym Tall Manem i tą bandą satanistów, widać wyraźnie ze Deb też w tym siedzi, tylko co ukrywa w tej skrzynce. Jason raczej na 100% nie żyje, w wodzie była prawdopodobnie jego odcięta dłoń, zakończenie było najlepsze i wzbudziło moją ciekawość, trochę słabe efekty z tym piorunem i tymi ciemnymi chmurami wchodzącymi na początku no ale cóż. No i jak widać Amy rzeczywiście ma jakieś połączenie ze Stillwater. Na początku myślałem że nie żyje po tym uderzeniu ale jest w głównej obsadzie i to taka "final girl" więc na pewno nic jej nie jest. Teraz czekam niecierpliwie na 4 odcinek bo po opisie i zwiastunie widać że będzie historia Drew co mnie bardzo cieszy bo jest to moja ulubiona i jedna z najciekawszych postaci.
Czyżby teraz w Amy po walnięciu tym piorunem odezwą się jakieś złe moce i to np. ona będzie mordowała?? :P
Wątpię ;D wtedy to byłby slasher normalny, a jak twórcy mówili parę razy podkreślają że to nie jest slasher to supernatural bardziej, opcjonalnie supernatural slasher ale morderstwa nie są tu najważniejsze, tak powiedzieli i "nie ma tu jednego mordercy" czy takiego jak zawsze w slasherach.
Spoko :D więc pewnie będą ginąć ale w inny sposób niż żeby był jakiś morderca który ich wybija, chociaż przyznam że zabijająca Amy to było by ciekawe ;D, aczkolwiek jest jedną z moich najulubieńszych postaci więc chyba bym nie chciał :D
Ja Drew najbardziej ;D tak mystery no i Amy i Cricket, najbardziej mnie ciekawi jaka będzie reakcja Blaira jak się dowie że Drew to dziewczyna.
Właśnie jestem po 3 odcinku . Nie powiem że słaby ale jakoś historia Alexa była lepsza i ciekawsza . Poza tym nie wiem czemu nie trawię jak pokazują aktora czy w tym przypadku aktorkę w takim pogrubiającym stroju żeby wyglądała na otyła strasznie to widać , Poza tym myślałem że boi się ściągnąć bluzki z powodu np. ciąży albo nie wiem jakieś blizny . Końcówka najlepsza ale ten piorun chyba zrobiony w Gimpie słowo daje nie popisali się :) Na razie średni serial ale może się rozkręci .