PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765477}
6,2 2,0 tys. ocen
6,2 10 1 2035
Dead Of Summer
powrót do forum serialu Dead Of Summer

Kolejny świetny odcinek, występy Tonyego Todda dobrze zrealizowane, wreszcie zaczął wypowiadać jakieś słowa, shiza Joela i ogólnie jego historia która też była dobrze poprowadzona, no i wreszcie naprawdę zaskakujące, szokujące i niespodziewane zakończenie...nie spodziewałem się ze zginie teraz ktoś z głównej obsady i że to będzie Cricket.

ocenił(a) serial na 5
Rrouge

Trochę szkoda Cricket, wolałabym, aby to Alex trafił na tych "zamaskowanych"....ale odcinek dość ciekawy..:)

mitsui

Powiem ci że ja też wolałbym żeby to Alex na nich trafił ;)

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Dobrze byłoby zaznaczyć, że w tym poście jest spoiler.

ocenił(a) serial na 7
cy4

Sorki, nie zauważyłam, że już jest. Pozdrawiam też jako fanka serialu. Najbardziej podoba mi się pokazywanie historii z przeszłości bohaterów - pogłębia to ich portrety psychologiczne i pozwala odgadnąć motywacje stojące za ich działaniami (choć nie zawsze). Elementy horroru trochę słabsze.

ocenił(a) serial na 5
cy4

fakt, elementy mające straszyć -> nie straszą ;P

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

No zaskoczyli mnie i to bardzo, tym bardziej, że Cricket i Drew to moje ulubione postacie. W końcu zaczyna mi się ten serial podobać.

ocenił(a) serial na 7
Kierokat

No 5 odcinek lepszy od poprzednich. Tu sie zgadzam.

ocenił(a) serial na 10
Rrouge

Odcinek świetny, fajna historia Joela, ale końcówka mnie zawiodła..Crickiet to moja ulubiona postać i szkoda, że już jej nie zobaczymy (no chyba, że w roli ducha w co wątpie.)

Swoją drogą...
Ktoś widział promo następnego odcinka? PRZECZUWAM SZTOSIK I STAWIAM, ŻE TO BĘDZIE NAJLEPSZY ODCINEK ZE WSZYSTKICH WYEMITOWANYCH .

Screamomaniak

Widziałem, zawsze na bieżąco jestem ze zwiastunami ;D i też myślę że będzie świetny,chociaż dla mnie i tak niektóre są na tym samym miejscu, jak na razie 4 i ten to moje ulubione i pewnie ten 6 co będzie też dołączy do nich ;)