I co sądzicie o 6 odcinku ? . Jak dla mnie lepszy od 5 . Chociaż spodziewałem się raczej historii Jessi a nie DEb :) nie oglądam promo bo moim zdaniem psuje całe zaskoczenie na następny odcinek . Dziwię że trochę postawie DEb . dobra prawniczka z Harvardu rzuca dobrze płatną pracę i otwiera obóz dla dzieci , gdyż za młodu przeżyła wspaniałe lato + przesiaduje z swoją pierwszą miłością mimo że to tylko zjawa .. Trochę tego nie kupuje . Najlepsza scena odcinka to bez wątpienia opętanie Amy , na prawdę dobrze to zrobili . Nadal za bardzo nie ogarniam do czego dąży ten wątek para nienormalny w tym serialu . Jak zabiją Amy to tę duchy ożyją czy jak nie mam pojęcia za bardzo . Dla mnie taki letni serial na wakacje . Bardziej jednak skierowany dla nastolatków a nie starszej widowni .
7 jeszcze lepszy od 6-tego, dobrze że fabuła postępuje! Co prawda obyło się bez wielkich zaskoczeń, rozwiązanie historii było oczywiste od samego początku ale i tak ten odcinek był po prostu świetny. Bardzo fajnie poprowadzone retrospekcje, dałem się nieco oszukać i nie powiązałem niektórych faktów dzięki czemu w pewnym momencie trochę się zdziwiłem, że miałem zupełnie mylne pojęcie co do sensu jednej ze scen :D
W obozie brakuje tajemniczych postaci - serio powinno być ich trochę więcej, jacyś starsi podejrzani pracownicy i tak dalej xd (tak jak ten od spalonej chatki)
No właśnie jacyś inni pracownicy chyba są, bo Deb powiedziała, że dzieci są w chatkach z obsługą obozu, a wszyscy opiekunowie byli wtedy zebrani razem i czekali na powrót Amy i Garreta, może po prostu nie są pokazywani. Szkoda, bo zgadzam się z tobą, że interesujące byłoby wprowadzenie takich postaci znających jakieś tajemnice z przeszłości Still Water (szczególnie teraz gdy tak wiele osób już się nie pojawi) :)