PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765477}
6,2 2,0 tys. ocen
6,2 10 1 2035
Dead Of Summer
powrót do forum serialu Dead Of Summer

S01E10 - Opinie

ocenił(a) serial na 7

Rewelacyjny finał, do końca nie było wiadomo, kto przeżyje i koniec końców zostały tylko 3 osoby.
Dobrze, że Amy zginęła i nie powróciła magicznie na sam koniec.
W sumie nie wiem, co mam jeszcze napisać - bardzo liczę na drugi sezon.

ocenił(a) serial na 8
Kierokat

Odcinek mi się podobał, lecz liczyłam że Amy ich pozabija XD ( nie lubię happy endów )
A co byś chciał aby pokazali w 2 sezonie? Moim zdaniem historia została zgrabnie zakończona i nie ma po co robić kolejnego sezonu.

ocenił(a) serial na 7
pmkfsaa

Well, twórcy mówili, że pokażą historię Deb na obozie w latach 70.
Ogółem po prostu liczę, że nauczą się na błędach pierwszego sezonu i zrobią rewelacyjny drugi. Tak jak to było u twórców serialu Scream.

ocenił(a) serial na 6
Kierokat

Polubiłam ten serial dlatego, że sporo osób zginęło :) Myślę, że będzie kolejny ponieważ na końcu widzimy, że obóz został wystawiony na sprzedaż. Może przeniosą nas w czasie do teraźniejszych lat :)

użytkownik usunięty
Kierokat

Odcinek całkiem całkiem. Tylko trochę za dużo bieganiny. Ja również uważam, że historia została ładnie zamknięta w całość i jakoś nie widzę potrzeby robienia kolejnego sezonu, ale zła nie będę jeśli się okaże, że zrobią.

ocenił(a) serial na 7
Kierokat

Z tą oglądalnością chyba nie ma szans na drugi sezon.

ocenił(a) serial na 10
Kierokat

ostatnia odcinek to typowy camp slasher - dużo podobieństw do starych slasherów

ocenił(a) serial na 3
Kierokat

Serial ogólnie trzyma nierówny poziom: jeden odcinek wciąga i zachęca do dalszej przygody, natomiast następny ogląda się z wyczekiwaniem napisów końcowych. Mnie ten odcinek się nie podobał, bo gdzie tu oryginalność? Po twórcach "Losta" i "Once..." oczekiwałem znacznie bardziej spektakularnego finału. Tylko Elizabeth Lail - Amy była wiarygodna: jako sympatyczna osóbka na początku (chyba nie było osoby, która by patrzyła na nią negatywnie), tak jako opętana psycholka zagrała dobrze, natomiast reszta obsady zagrała mizernie (może jeszcze Deb była w miarę kreowana, pomimo tego, że była głównie tłem). Serial miał potencjał, jednak został niewykorzystany. Naciągane 6/10.

ocenił(a) serial na 8
theszymonfilipiak

Co do gry aktorskiej masz rację - mnie osobiście przekonała tylko gra Amy. A reszta aktorów równie dobrze mogłaby zagrać w "M jak miłość"...

ocenił(a) serial na 6
pmkfsaa

To przecież super serial nie obrażaj :) heheh a co do finału to faktycznie gra aktorska Amy na wysokim poziomie , reszta słabo ale co będziemy się czarować dla większości to może pierwszy serial na tej stacji , nie wiem a nie chcę mi się wszystkich sprawdzać , Co do zakończenia dość przewidywalne , czyli Happy END :) Jeśli zrobią 2 sezon to praktycznie będzie chyba nowa historia i aktorzy . całość tak obiektywnie na 6 zwłaszcza za końcowe odcinki to te w środku to czasem na 4 zasługiwały .