PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97620}

Deadwood

2004 - 2006
8,0 11 tys. ocen
8,0 10 1 10842
8,2 9 krytyków
Deadwood
powrót do forum serialu Deadwood

Goraco Polecam 9/10!

ocenił(a) serial na 7

Serial trzyma w napięciu.Ciekawie się go ogląda.

Narazie jestem na 1 sezonie ale licze że dalsze części też będą tak udane.

ocenił(a) serial na 7
Bedzki

Trochę to zajęło :)
Ale jestem po trzecim sezonie a dokładnie po 12 odcinku: "Tell.Him.Something.Pretty".

Dalej podtrzymuję ocenę 9/10.

Z tego co wiem powinny byc zrobione jeszcze jakieś odcinki które będą kończyć serial Deadwood.
Oby bo zakończenie nie było satysfakcjonujące :P

ocenił(a) serial na 10
Bedzki

Niby trzeci sezon bez zakończenia, ale...
Deadwood to po pierwsze serial o miasteczku na terytorium Indian, bez prawa, gdzie decyzje podejmuje się przez to czy komuś dać łapówkę czy kosę pod żebra. Trzeci sezon **SPOILER** kończy się aneksją miasteczka, wprowadzeniem prawa, przejęciem większości wydobycia złota przez Hearsta, no i wyjazdem wdowy Ellsworth. Więc niby się nie skończył, ale tak na prawdę to Deadwood jako miasto pionierskie przestał istnieć.**Koniec SPOILERA** Więc ciągnięcie tego dalej mogło by tylko zepsuć świetne wrażenia po niesamowitych trzech sezonach.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Bedzki

zgadzam się z tobą,serial niesamowicie wciągający,podoba mi się mroczna atmosfera i czarne charaktery,ale jestem dopiero na sezonie1, cieszę się, że dalsze są równie dobre

ocenił(a) serial na 8

Serial ogólnie ma swój klimat i dałem mu 10/10 ,jednak rozczarowała mnie końcówka 3 sezonu, a raczej brak jej kontynuacji...
Może ma ktoś jakieś świeże informacje na temat, czy HBO zmieniło zdanie i zrobi te 2 filmy bądź kolejną serię??

ocenił(a) serial na 10
hamak

smiem podejrzewac, ze kazdego rozczarowala koncowka 3 sezonu :/ (SPOILER) denerwujace jest, ze konczy sie jak zwykly odcinek i pozostawia mnostwo spraw nierozwiazanych. zaczynam sie zastanawiac, czy nie bylo to zamierzone, zeby film byl w zgodzie z legenda. choc z drugiej strony sporo rzeczy sie rozni (np. w rzeczywistosci Bullock nie ozenil sie z wdowa po swoim bracie)