Już 6 lipca będzie emitowana 5 seria Degrassi na Zig Zapie o godzinie 20.25 :D pozdrawiam ;*
Moim zdaniem to bez sensu. Napewno mnie w domu tak jak pewnie większości, nie będzie. Zigzap wszystko robi na odwrót. W roku szkolnym kiedy wszyscy siedzą w domach puszczają powtórki, a kiedy większość osób wyjeżdża on puszcza nowe odcinki. Przecież własnie w wakacje powinno się puszczać powtórki ;/
No w tym też jest troche prawdy ... ale potem jak bedzie ok szkolny beda leciec powtorki i wtedy se obejzysz i pewnie wtedy juz bedzie 6 seriaa xDD . No i mie tez niedędzie ; ((
Bez sensu.To tylko i wyłącznie ich strata...no ale nie mamy co się martwić,bo na pewno powtórzą 5 serie. ;D
Sama nie wiem czy będe bo mam wyjezdzac i nie wiem ile bede we Francji ale tak na 50% będe a tak wogole to jestem za tym by dawac w wakacje nowe odcinki i seriale nie kazdy ma gdzie wyjezdzać niektorzy bardzo sie nudza a wakacje to czas wolny.Zreszta po co czekac do wrzenia skoro sa juz nowe odcinki w lipcu.Ludzia chyba coraz trudniej dowodzić bo jak nie macie co do roboty i zaczynaja sie wakacje to chcielibyscie by w tv coś nowego się pojawiło ale gdy już się zaczna okazuje sie ze wy gnijecie w domu a w tv wieje nuda chyba przydałoby sie wam wiecej optymizmu a nie tylko narzekanie zreszta od czego sa powtrorki a wy o tym najbardziej wiecie.
No i macie co chcieliście tak bardzo brakowało wam powtorek no i bedziecie je mieli bo od 6 lipca powtorki wszystkich 4 serii a nowej 5 seri nie pokaża w lipcu sprawdzcie sobie w programie.To była ich pomyłka mam też dobrą wiadomosc zadnego nowego odcinka nie przegapicie.Nowa seria będzie od wrzesnia i tym razem pokaza cała serie a nie tak jak wczesniej było podane tylko 7 odcinków.To jest straszne że ten 6 lipca to była wielki pomyłka nie rozumiem tej całego ZigZapa. Co to ma być nie pisze się że będa nowe odcinki i nie zmienia co chwile zdania nie jestem jakąs marionetka ktorej wszystko jedno co innego gdybym miala ten caly serial gdzies ale to nawet nie chodzi o mnie.Ta stacja to jakieś debilstow napisali ze beda nowe odcinki to maja być a nie.To nagłupsza rzecz zmieniać odcinki tuz przed ich wyemitowaniem.Nienawidze ZigZapa nie gorzej niż nienawidze nawet nie umiem tego określić :( :( :( :( :( :( :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Ale zjebali :////////// kur** najpierw w programie tv na ich stronie pisało, że jest nowa seria a tu chu* :///
O ja!! Odwołałam dzisiejsze spotkanie, żeby obejrzeć nową serie!! CZUJECIE!!
;/
<wkurwiona>
Niby bardziej mi pasuje, ale to strasznie nie fair w stosunku do innych osób, które już się nastawiły...
A 6 seria miała być w grudniu, a będzie w przyszłym roku ;/
Zigzap strasznie mąci.
ładna mi 5 seria. Cala szczesliwa czekam porzed telewizorem,a tu pojawia sie Emma sprzed kilku lat. No normalnie mozna sie wkurzyc.Znow muszą powstarzac 1 sezon.
Nie dziwię się, że was to wkurzyło, ale ja akurat się cieszę, bo nie oglądam Degrassi od początku. Zawsze mi się podobał ten serial, ale jakoś nigdy nie miałam na niego czasu i oglądałam jeden odcinek raz na kilka tygodni. Dopiero ostatnio zaczęłam regularnie oglądać i pokochałam ten serial. Cieszę się, że będę mogła obejrzeć go od początku tylko czy teraz powtórzą wszystkie serie po kolei? Czy dadzą 1, a potem od razu 5 czy tam 6.