PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Witam. Czytając niektóre posty na owym forum tego serialu widzę, że jest tu liczna grupka fanów kanadyjskiego serialu 'Degrassi', a zwłaszcza starszych serii. Niestety dla polskich widzów 'Degrassi' to już tylko wspomnienie, ponieważ jakiś czas temu ZigZap przeszedł dużą (i dużo gorszą) metamorfozę w TeleTOON+ i miało to wpływ na emisję serialu. Na początku była w bardzo niewygodnych godzinach, by potem kompletnie zniknąć z anteny, jak również z polskiej telewizji.
Polska ogólnie wyemitowała 10 sezonów tego serialu, a aktualnie w Kanadzie można oglądać już najnowszy, 12. Do tego wielu fanów, takich jak ja, którzy widzieli tylko sezony nowsze, chciałoby pewnie ujrzeć starsze serie i nie ma do tego możliwości. Tak więc zrodził się pomysł akcji 'Degrassi w polskiej TV'
Po wysłaniu wielu maili, otrzymaliśmy odpowiedź od MTV, że siostrzana stacja Nickelodeon zastanawia się nad emisją serialu w przyszłym roku. Więc ponownie pojawiła się nadzieja. Jeśli chciałbyś/aś pomóc, można to zrobić poprzez wysłanie prywatnej wiadomości do Nickelodeon Polska na Facebooku lub napisać na ich tablicy. Zdajemy sobie sprawę, że fanów nie jest zbyt dużo, jednak wspólnymi siłami możemy razem coś zdziałać i liczy się każdy głos.

ocenił(a) serial na 7
RobertSolski

D E G R A S S I <3 Byłoby miło móc znowu zobaczyć <3

ocenił(a) serial na 8
Kasia_Laskowska

zgadzam się! :) Degrassi to wspaniały serial♥

ocenił(a) serial na 7
martabudzewicz112

facebook. com/DegrassiWPolskiejTelewizji

(bez spacji)
LAJKUJCIE! Im więcej lajków tym większa szansa na przywrócenie Degrassi.
Przy dużej ilości lajków strona będzie bardziej zauważalna!
Może uda nam się jak z frugo :)

Kasia_Laskowska

pisałam juz do stacji TeleTOON+, bardzo zalezy mi na ponownej emisji tego serialu, szczególnie sezonów 4-8 :)