PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5162
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Dwa seriale amerykańskie opowiadające o życiu nastolatków i ich problemach.Który wolicie?

tomeczek174

Nie oglądam One Tree Hill.......................

ocenił(a) serial na 10
martuska666

skoro nie oglądasz to sie nie wypowiadaj ja chce znac zdanie osób które oglądają dwa seriale ;/

tomeczek174

degrassi jest serialem kanadyjskim kręconym w Toronto.

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

No własnie. Degrassi kręcą w Kanadzie, nie Ameryce :/

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

chyba cie wzięło żeby porównywać One Tree Hill i Degrassi , rozumiem jakbyś porównał One tree Hill z O.C. bo to sa podobne seriale ... W degrassi sa nie znani aktorzy ...a w one tree hill światowej sławy ... więc prosze cie ... Porównaj Degrassi z Lizzie McGuire albo czymś ...

ocenił(a) serial na 10
Brooke_3

Ludzie ale wy jesteście niedorozwinięci.A gdzie niby leży Kanada w Azji czy może w Afryce?(mała podpowiedź w Ameryce Północnej)A teraz co do odpowiedzi Brook..."W OTH są gwiazdy swiatowe..."(haha)to mnie rozbawiłaś dziewczyno.Poza Chadem Murrayem to nie znałem stamtąd nikogo.A zaczynając oglądać Degrassi rozpoznałem kilku aktorów(nie chce mi sie teraz wymieniać ilu :P).Nie oglądam O.C czy jakoś tak.Chciałem zrobić inteligentny sondaż ale niestety z "trzynastkami" nie da sie go zrobić.
A... i jeszcze coś porównac Degrassi do Lizzie McGuire?Degrassi serial dla młodzieży poruszający takie problemy jak gwałt, narkomania, zabójstwa itp.Lizzie McGuire serial komediowy dla młodzieży pokazujący w śmieszny sposób życie nastolatków.No przepraszam Cię bardzo ale wolałbym abyś już sie nie udzielała bo robisz sobie tylko wstyd.(A po za tym Hilary Duff[serialowa Lizzie] jest większą sławą niż postacie występujące w One Tree Hill, no może oprócz Chada, oni stoją na równi)

Ponawiam moje zapytanie i mam nadzieje że teraz odpowiedzą inteligętniejsze osoby.Pzdr

tomeczek174

Zgadzam się z tomeczkiem.Jest to mądre porównanie i są to seriale tej samej jakości.Co ci przyszło do głowy by porównywac Degrassi do Lizzie?W każdym razie nie warto tym sobie zawracać głowy :/
Mój wybór to One Tree Hill
Pozdrawiam :*

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

Ale z was gówniarze ... Nie chce mi sie pisać długiego komenta bo żal mi tracić czasu...Widze jak bardzo jesteście rozwinięci skoro wcześniej nie znaliście Adama Brody'ego , Sophi Bush itp. ... aż mi sie żal zrobiło...

ocenił(a) serial na 10
Brooke_3

Niedorozwinięta to ty jestes kolejna głupiutka fanka która próbuje wysławić swój serial ponad wszystko.Przyznaje że OTH jest fajne ale napewno nie grają w nim sławni aktorzy.Tylko gwiazdy młodego pokolenia tak samo jest w Degrassi.Więc prosze cie nie udzielaj sie już bo mi sie na twoje posty nadzwyczajniej w świecie odpisywac nie chce.

DZIECIOM NEO MÓWIMY NIEEEE ! ! !

ocenił(a) serial na 7
Brooke_3

Wolę Degrassi. A Adam Brody , Sophia Bush to są naprawdę gwiazdy światowego formatu. Zabawne.

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

No to było zabawne

Brooke_3

a od kiedy to adam brody w OTH? jak dla mnie to chyba OTH lepsze, chociaż degrassi teraz jakoś zaczelam ogladac i tez mi sie podoba.. ale jednak wole One Tree Hill

tomeczek174

Ja tam wole Degrassi:D
Kiedyś uwielbiałam OTH, ale z kolejnymi odcinkami serial traci jakoś na uroku. Najbardziej lubiłam 1 i 2 serię:)
A Degrassi wciąż trzyma poziom.

ocenił(a) serial na 10
Lorencja

e.. bo teraz OTH nie emituja w tv.. i tylko dwa sezony byly puszczene wiec nie rozumiem o czym ty pislaas w kwestii tych poziomow ;/,, zdecydowanie wole OTH!!! p.s zgadzam sie z tym ze dziwne porownaie "stworzyles"

ocenił(a) serial na 10
anula104

A ja uważam że to odpowiednie porównanie.Seriale rywalizują ze sobą o poziom i oglądalnośc a degrassi i OTH właśnie mnie do tego przekonują.