Wiecie że na kanale 190 CYFRY+ leci codzienni o 17:25 5 seria Degrassi tyle tylko że po francuzku ale jak ktoś zna ten język to zrozumie fakt jezyk to mają oni zrąbany jakby im żaba na język nadepteła do tego ten ohydny dubbing nie wiem po co jakby nie mogli dać jednego lektora no ale to Francja tam mają inny tok myślenia przez ten język można się troche odstraszyć no więc Merci(czy jakoś tak to się pisze).
Sorry żle napisałam program EUROPE2TV ok zajżyjcie na strone www.europe2tv.fr
nie obrazaj jezyka francuskiego - tobie chyba w dziecinstwie ktos na leb nadepnal ze takie glupoty wypisujesz! zastanow sie co piszesz dziewczyno!
No no to ty się chyba na żartach nie znasz sama bardzo lubie francuzki a napisałam to żeby było śmiesznej ale widać że nie każdy ma poczucie humoru a wogóle to w tym temacie nie chodziło o język francuski którego lubie ale o to że wogóle jak dla mnie przecudownym kanale grają 5 serie Degrassia ta informacja jest już dla mnie bardzo pozytywna dziękuje wogóle Francji i kanałowi EUROPE 2TV jesteście super że puściliście serie które w Polsce będzie dopiero we wrześniu brak słów pozdrawiam:)