PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5162
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

O czym był wczorajszy odcinek (18.04.)??? Bardzo proszę o odpowiedź, bo naprawdę mi na tym zależy. Degrassi jest świetne! Uwielbiam ten serial! Kocham Zig Zap za to, że go puszczają. ;) Pozdrawiam! :):*

ocenił(a) serial na 10
annmarie

To był odcinek w którym Craig ze swoją kapelą chcieli wystąpić w studiu nagraniowym ale Marcowi i Spinnerowi coraz mniej podobała się obecność Ashley w zespole.Craig nie mógł wymyśleć nowego dzieła więc postanowili wykonać piosenke z zeszłego roku.Craig nie chciał by Ashley odeszła ale nie potrafił jej tego powiedzieć.Musiał podjąć wybór czy zależy mu bardziej na zespole czy na Ashely wybrał dziewczyne wybiegł z wytwórni i powiedział że bez niej ta piosenka nie ma sensu bo ona jest dla niego najważniejsza a kariera może zaczekać no i się pocałowali:)Było też o Paige która myślała że podrywa ją nauczyciel od jogi chciała się z nim spotykać więc poszła do baru w którym on tam też był okazało się że facet ma dziewczynę na dodatek lokal był dla dorosłych a Paige razem z Hazel miała podrobione prawka więc została wyżucona i skompromiotowana.Szkoda że odcinki 4 seri będą puszczane do 29 kwietnia ale ważne ze się jeszcze nie skończyły

ocenił(a) serial na 10
aga_37

Dzięki wielkie! Naprawdę mi pomogłaś! :) A czemu tylko do 29 kwietnia? Potem będą powtarzać je od początku czy puszczać stare? Pozdrawiam wszystkich fanów Degrassi! :):*

ocenił(a) serial na 10
annmarie

Bedą potarzać od początku wszystkie 82 odcinki i tak w kóło to żenada i tak do września do 5 seri w zależności od tego kiedy puszczą nowąWogóle powinny te odcinki wyjść z polskim lektorem na DVD i wtedy nie było by na co czekać :(

ocenił(a) serial na 10
aga_37

Głupio, że będą puszczać wszystko od początku, ale przynajmniej nadrobię zaległości. ;) Super byłoby gdyby wszystkie serie wyszły na dvd. Wiem, że w USA można kupić odcinki na dvd, ale do Polski pewnie nic nie dojdzie... :/ Pozdrawiam! :):*