PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Szukam piosenki z odc. 22 z sezonu 10 (Purple Pills part 2) jak główni bohaterowie są pokazywani jak sobie radzą w tych swoich trudnych sytuacjach (nie zapamiętałam dokładnych sekwencji, byłam zbyt skupiona na muzyce). Nikt nic nie mówił, tylko ta piosenka.
Na napisach końcowych chciałam podejrzeć co to za utwór, ale one tak szybko lecą, że zauważyłam tylko, iż jej tytuł może (ale tylko może) brzmieć: "B......... to roll" (więcej nie zapamiętałam).
Na pewno nie chodzi mi o piosenkę, która również występowała w tym odcinku - "Belive"
Z góry dziękuję :)

Bella_triks

Purple pills to jeden z moich ulubionych odcinkow i znam go na pamiec. Ale nie wiem co masz na mysli piszac moment w ktorym bohaterowie radza sobie w strudnych chwilach. Ale moze to byc albo 1) Don't slow down. albo 2) Carjack my heart albo 3) Ready to roll ( to ta o której ty chyba myślisz- została napisana przez Joel Besson, Simon Berckelman i Daniel Williams.

ficking

"Carjack my heart"! O to chodziło! Bardzo Ci dziękuję, bo już straciłam wiarę, że jeszcze kiedykolwiek to usłyszę :D