PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Jakiś czas temu na którymś z plakatów tego serialu widziałem, wśród męskiej części serialu gościa na wózku.
Tak mnie teraz naszło i chciałbym się dowiedzieć coś bliżej o tej postaci.
Jako, że widziałem z tego serialu raptem dwa czy trzy odcinki pierwszego sezonu. Pytam fanów.
Co to za Koleś? imię i nazwisko jak ktoś pamięta, Czemu jeździł na wózku? I czy jeszcze w tym serialu ta postać występuje bo jak mówię gość rzucił mi się w oczy na którymś z filmików na YT dotyczących serialu, ale to było raczej dawno temu.
Więc nie daje głowy, że czegoś nie przekręciłem.
Wie ktoś co to za gość.

borewicz68

Jak na wózku to chyba Jimmy... ten czarnoskóry tak? No więc był w grupie która wyśmiewała się z takiego kolesia w okularach (jego imienia nie pamiętam). I po takim jednym quizie/konkursie w którym brali udział Jimmy, ten w okularach i Emma. Po tym konkursie na okularnika na scenie (quiz obserwowało wiele osób) wylało się coś z góry (sos, czy coś) i Jimmy i inni się z tego śmiali. Okularczyk wrócił do domu, i potem wciąż cały w sosie wrócił w Degrassi w towarzystwie pistoletu w jego plecaku. I postrzelił Jimmy'ego. Doszło do szarpaniny Okurarka z Seonem i przez przypadek Okularek zginął od postrzału. I jimmy jest kaleką i nadal występuje w Degrassi.

Ps. poprwcie mnie jeśli popełniłem błąd gdzieś...

The_One_

Koleś w okularkach to Rick. Wylali na niego sos i pióra. w zasadzie postrzelił Jimmiego przez Spinera ale to już dłuższa historia. Teraz Jimmy jest trochę spokojniejszy i przegrywa walkę z schodami ale dalej gra w serialu.

borewicz68

Aubrey Graham - Jimmy Brooks
W zyciu prywatnym ma 2 krążki rapowe.

Po strzelaninie w ostatnim roku szkoły życie Jimmiego zmieniło się na zawsze.

Najlepszy atleta w szkole został sparaliżowany od pasa w dół,ponieważ

został postrzelony."Nowy" Jimmy, dzięki Ellie, zaczął interesować się sztuką.

Przebaczył Spinnerowi.Musi powtarzać rok.Odnowił znajomość z Ashley.

Pogodził się ze Spinnerem.Razem z nim sprzedawał koszulki projektu Jimmy'ego

jednak po napadzie przestali prowadzić sklep.