ale dopiero od wczoraj mam ZigZap i nie wiem co i jak w tym serialu, a spodobał mi sie bardzo..
Jestem ciekawa kto pobił tego chłopaka (nie wiem jak ma na imię) co na koncu wczorajszego odcinka siedział w łazience i mówił że ejst gejem.
Aa i jeszcze bardzo bym prosiła jakby ktoś mógł napisac jak sie on nazywa.
Masm nadzieję ze sie szybko połapię w tym serialu.
Pozdrawiam.
oczywiście ze sie połapiesz. ja Ci wszystko powiem: ten chłopak nazywa się Marco. na początku był chłopakiem Ellie (taka ruda), ale mieli takie zajecia z panią seksuolog czy jakoś tak i się połapał, że jest gejem. pierwszą osobą, która sie o tym dowiedziała była właśnie Ellie. marco jest naprawde super chłopakiem i za niedługo wszyscy zaakceptują, ze jest gejem. co więcej zacznie chodzić z bratem Paige (blondi) czyli Dylanem. mam adzieje ze chociaz troche pomogłam. moze ktos ci lepiej wytłumaczy. pozdrawiam:)
Dzięki bardzoo.:)) myslę ze już ąłpie, bo oglądałąm wczoraj i dzis też oczywiście będę.
A który to sezon jest.?
Czemu od razu mamy Cię zjechać;p aż tak okrutni nie jesteśmy;p Była taka fajna stronka o degrassi, ale niestety już została zlikwidowana... Ale tutaj masz adres klubu o degrassi, są opisane postacie itd. nawet fajnie;p http://degrassi-new-generation.klub.mylog.pl/