Jak oglądałam go od pierwszego sezonu mając lat 14, to oglądam go teraz mając lat 20 z łezką w oku. Wiele seriali kończy się na 3-4 sezonie, ten jednak wciąż trwa i ma coraz więcej fanów. Zmieniają się bohaterowie- to nic. Wiadomo- nowe czasy, nowe problemy... No i trzeba wziąć pod uwagę fakt że pierwsi bohaterowie chyba są już trochę za starzy. Chociaż mineło już prawie 11 lat od pierwszego sezonu, twórcy nadal mają dobre pomysły na odcinki, potrafią w ciekawy sposób pokazać problemy współczesnej młodzieży. Dla wielu ludzi sprawy poruszane w serialu to wciąż temat tabu, a przecież mamy 21 wiek! Trzeba o tym mówić, dlatego cieszę się że w Degrassi nie ma żadnych ograniczeń i mówi się o wszystkim otwarcie!
Ja oglądałam to jak miałam chyba 9 lat. Był to jeden z moich ulubionych seriali, na pierwszym miejscu zawsze była 6 w pracy;)
Ja pamiętam początki :D Klinika pod kangurem - koniec emisji <płacz> i jakieś "durne" Degrassi ! (przeciez nic nie zastapi kliniki!:d)
Potem obejrzałem 1, 2, 3 odcinek i już nie mogłem bez niego żyć xD :D
Pamiętam że to była 4 klasa szkoły podstawowej czyli jakies 10-11 lat :D
Ogólnie to jeszcze Minimax'a pamiętam ^^ Co tam było?.... Cyberłowcy;Chłopiec z Malajskiej Wioski; Aparatka; KotoPies; Bobry w Akcji; Hej Arnold, niefortunna czarownica, magiczny lub zaczarowany autobus ^^ traszka neda, pinki i mózg ^^, jeszcze pamietam ze bylo cos o jakiejs babce z oceanu oraz o paczce kumpli ktorzy mieszkali w samolocie na plazy czy cos :]
btw. A Świat nousensów u Stivensów i radiostacja Roscoe też na mini lecialy czy to juz ZigZap? ;d