PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

Zig Zap wyswietla zazwyczaj b.fajne seriale młodzieżowe :D Nowym na tej stacji jest właśnie Degrassi: Nowe pokolenie. Serial b.mi się spodobał! Problemy bohaterów są nieraz naprawde b. powazne i takie prawdziwe. Najbardziej polubiłam chyba Spinnera, J.T. i Paige :D A wkurza mnie strasznie ta cała Emma :/ no ,ale cóż... serial naprawde b. fajny :)

Majczosss

Tak, degrassi to super serial! :D A ja polubiłam Paige, JT, Craiga i Ashley :D

Majczosss

no masz racje degrassi jest zarąbiste fajni ludzie tam są i wogóle fajowo mają tam

Majczosss

Przekonałam się jakoś do tej Emmy :P W późniejszych sezonach, nawet zacznie spoko wyglądać :P Ale nadal najbardziej lubie J.T. i Paige ;) + Craiga. Terri też jest spoko, taka naturalna, miła i wogóle...

ocenił(a) serial na 8
Majczosss

no zgadzam się z wami!!! Bardzo fajny serial:):) ... i są poruszane wazne tematy.jest to typowo młodzieżowy film pozdroo

KarollaaaD

uczniowie z degrassi z 1987 r grają teraz juz dorosłych pewnie fajnie dla tych aktorów ze mogli wrócić do swojego serialu z czasów młodości . Na zig zapie mogli najpierw puścić te starą z 87 a dopiero potem Nowe pokolenie z 2001 fajniej by sie oglądało na pewno zrzyłabym sie z tym serialem...

kosmitka_

a tak szczerze mówiąc to jak widze Szkołe złamanych serc na TVP1 z 1994 roku to wydaje mi sie potwornie stary serial a to degrassi z 87 to woglue staroć niewiele widziłam takich starych serialów wieć fajanie by było go obejrzeć spojrzcie tylko na aktore grajacą matke Emmy matko jaka fryza. może kiedys puszczą ...ale... hmm wątpie:(

kosmitka_

http://www.imdb.com/name/nm1011682/ [www.imdb.com/name/nm101 ...] ekhem tak wygląda emma no hyhyh wogule ten serial kręcą do teraz www.degrassi.tv wszyscy są tacy już duuzi ciekawe czy zig zap będzie puszczał dalesze odcinki czy pozostanie tak jak zwykle przy powtórkach.

kosmitka_

Teraz powtarzaja 1 i 2 sezon... We wrześniu będzie 3 sezon... Zig Zap wykupił również 4 i 5 sezon, ale nie wiem kiedy puszcza.. może razem z 3, zobaczymy ;) Degrassi będzie na antenie Zig Zapa przez 5lat...

ocenił(a) serial na 10
Majczosss

Ja też polubiłem ten serial. Wszyscy tak lubicie J.T. a go zabiją w 6 sezonie :P

ocenił(a) serial na 10
diego_10

No właśnie też polubiłem J.T a go w tak bestialski sposób zamordują.Ok chciał odejsć z serialu bo chciał wyjechać na studia ale moglibysmy go zapamiętać w lepszy sposób niz taki ze został dźgnięty nożem.Mogli np. powiedziec że gdzies wyjeżdza i zmienia szkołe itd. a nie tak tak jest troche głupio :(

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

Strasznie lubie ten serial i dodałam w ostatnim poscie troche zdjęć wejdzcie jak chcecie

ocenił(a) serial na 10
aga_37

kto zabije J.T i dlaczego?!? skad wy to wszystko wiecie??

ocenił(a) serial na 10
koniorka13

poszukaj info na stronce www.degrassi.blog.onet.pl