PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

hej, uwielbiam ten serial, ale mam pytanie: kiedy bedzie puszczana nowa seria na zig zapie?? Bardzo mi zależy na dpowiedziach :) z góry bardzo dziekuje ;* :*

ocenił(a) serial na 10
justysia_5

Niedługo bo już pod koniec marca.Tylko te odcinki sie skończą i puszczą czwarty sezon piąty będzie latem a szósty zima tego roku.

tomeczek174

ale kolejność będzie jaka? Najpierw 1 potem 2 potem 3 w marcu 4 i potem piąty? Czy po 4 znowu 1,2,3,4 do 5?

ocenił(a) serial na 10
rose_3

Sorry nowe odcinki będą jakos na początku kwietnia i teraz jak ta seria sie skończy czyli 1,2,3 sezon to puszczą czwarty a potem znowu przez pół roku bedziemy oglądac to samo a potem puszczą piąty następnie znowu przez pół roku bedzie to samo a potem szósty.Możliwe też że zostanie wyprodukowany siódmy sezon...w polsce to go chyba pokażą za sto lat w takim tempie lektorowania ;)

justysia_5

4 seazon na zigzapie pojawi się dokładnie 9 kwietnia.
7 seazon będzie na pewno ;)

ocenił(a) serial na 6
justysia_5

Nigdy nie bęzie puszczana:/ oni są posrani. W kółko puszczają te same odcinki. wiecie ze w 6 serii JT umrze?? :D:D

yyy_

ja nie moge... Puszczają tyle razy to samo zeby zrobic lektora, a nie tak o se im sie podoba... A może mi ktoś coś powiedzieć? Niedawno na zigzapie był odcinek gdy J.T. śnił o Liberty. To on się wtedy zsikał? Bo mi się wydaje że miał coś na p.

justysia_5

Już dzisiaj nowa seria!! :D:D Nareszcie! :)

niebiesko_oka

No! Dzisiaj pierwszy odcinek czwartej serii, "Ghosts in the machine"! Super!