Siedziałam wczoraj nad tym 2h i już mam trochę dość. Przypomniałam sobie niedawno jak byłam młodsza i oglądałam ten serial i zapragnęłam go znowu..., ale mam problem jak pewnie dużo ludzi... mam ściągnięte odcinki z torentów po ang., ale wolałabym do tego napisy, napisów brak. Czy znacie miejsce skąd jakimś cudem mogę ściągnąć napisy od 1 sezonu wzwyż, ewent. odcinki z lektorem. Najlepiej torenty, ale mogą być też RS i wszystko inne. Ostatecznie miejsce gdzie mogę obejrzeć je online. Wiem, że są na iitv, ale oczywiście nie wszystkie x/
napisów raczej nie ma,może dlatego, że serial leci w polskiej TV i nikomu się nie chciało robić. Ewentualnie może są odcinki online z lektorem, sprawdź może tutaj http://bajkitv.pl/ choć ja osobiście nie znoszę lektorów. Jak nie ma napisów a chce się coś bardzo obejrzeć to trzeba sobie radzić samemu. Przynajmniej się nauczy angielskiego.
Ja teraz nadrabiam sezon 9 w oryginale bo na ZZ nie oglądałam i wciągnęłam się tak, że na obecną chwilę napisy nie są mi potrzebne.
napisów nikt nie robi, niestety.
na bajkitv.pl są odcinki wszystkie z 9 sezonu, a teraz zgrywany i dodawany jest cały sezon 10. Jest osoba, która się tym zajmuje, a wcześniejsze sezony będą zgrane, jeśli zigzap jest puści, jak już nie będzie nadawał nowych odcinków 10 sezonu. Trzeba czekać.
aha, bo wiem, że na iitv są właśnie wcześniejsze sezony, ale niestety nie wszystkie odcinki... od 1 sezonu są, ale z tego co widziałam to 1 sezon jest mniej więcej do połowy dostępny
hmm, ogólnie odcinki z lektorem są dostępne z sezonu 1, 2 oraz dwa odcinki z sezonu 3 - ale są to odcinki w kiepskiej jakości, aczkolwiek da sie ogladac, sam ogladalem na wakacjach i jakos przezylem ;d
a gdzie są dostępne :D? ja też nie jestem wymagająca jeśli coś jest ciężko znaleźć, a zależy mi :P