PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129163}

Degrassi: Nowe pokolenie

Degrassi: The Next Generation
2001 - 2015
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5160
Degrassi: Nowe pokolenie
powrót do forum serialu Degrassi: Nowe pokolenie

lektor lub napisy

ocenił(a) serial na 7

Siedziałam wczoraj nad tym 2h i już mam trochę dość. Przypomniałam sobie niedawno jak byłam młodsza i oglądałam ten serial i zapragnęłam go znowu..., ale mam problem jak pewnie dużo ludzi... mam ściągnięte odcinki z torentów po ang., ale wolałabym do tego napisy, napisów brak. Czy znacie miejsce skąd jakimś cudem mogę ściągnąć napisy od 1 sezonu wzwyż, ewent. odcinki z lektorem. Najlepiej torenty, ale mogą być też RS i wszystko inne. Ostatecznie miejsce gdzie mogę obejrzeć je online. Wiem, że są na iitv, ale oczywiście nie wszystkie x/

użytkownik usunięty
flick

napisów raczej nie ma,może dlatego, że serial leci w polskiej TV i nikomu się nie chciało robić. Ewentualnie może są odcinki online z lektorem, sprawdź może tutaj http://bajkitv.pl/ choć ja osobiście nie znoszę lektorów. Jak nie ma napisów a chce się coś bardzo obejrzeć to trzeba sobie radzić samemu. Przynajmniej się nauczy angielskiego.
Ja teraz nadrabiam sezon 9 w oryginale bo na ZZ nie oglądałam i wciągnęłam się tak, że na obecną chwilę napisy nie są mi potrzebne.

ocenił(a) serial na 9

napisów nikt nie robi, niestety.
na bajkitv.pl są odcinki wszystkie z 9 sezonu, a teraz zgrywany i dodawany jest cały sezon 10. Jest osoba, która się tym zajmuje, a wcześniejsze sezony będą zgrane, jeśli zigzap jest puści, jak już nie będzie nadawał nowych odcinków 10 sezonu. Trzeba czekać.

ocenił(a) serial na 7
bartekmaksimczuk

aha, bo wiem, że na iitv są właśnie wcześniejsze sezony, ale niestety nie wszystkie odcinki... od 1 sezonu są, ale z tego co widziałam to 1 sezon jest mniej więcej do połowy dostępny

ocenił(a) serial na 9
flick

hmm, ogólnie odcinki z lektorem są dostępne z sezonu 1, 2 oraz dwa odcinki z sezonu 3 - ale są to odcinki w kiepskiej jakości, aczkolwiek da sie ogladac, sam ogladalem na wakacjach i jakos przezylem ;d

ocenił(a) serial na 7
bartekmaksimczuk

a gdzie są dostępne :D? ja też nie jestem wymagająca jeśli coś jest ciężko znaleźć, a zależy mi :P

ocenił(a) serial na 9
flick

www.bajkitv.pl
Rejestrujesz się za darmo, wpisujesz w wyszukiwarkę degrassi i znajdujesz temat gdzie są odcinki i masz cały 9 sezon + 10 sezon na bierząco zgrywany.