więc dostanę świetny prezent na urodziny! :) mam nadzieję, że serial okaże się tak dobry, jak mam nadzieję, ze będzie.
TAK bedzie mozna oglądać FOX nawet sie zadeklarował ze zarejestrowanym stawia popkorn i Cole ( Dzieciaku ogarnij sie )
ja grzecznie zapytałem a ty do mnie z mordą!! Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na moje zapytanie to się nie wypowiadaj... po to zadaje się pytania jak się czegoś nie wie...
sorry nie mogłem się powstrzymać nie lamentuj Od Korporacji nic nie dostaniesz za darmo zapamietaj to
Może tylko z łaską puszczą pierwszy odcinek dla promocji za free. Ale reszta to już na pewno będzie tylko u nich lub na jakiś lewych stronach. Na pewno będzie na necie, więc nie będziesz miał problemu albo oglądnąć lub ściągnąć.
intensywnie go reklamują , oby nie okazał się klapą jak serial Jo z Jeanem Reno ( który też był mocno reklamowany)
Uuuuu.. bardzo trudny i wyzywający temat na serial. Aby się udał musiałby być co najmniej dwa razy lepszy niż klimatyczny motyw w Assassin's Creed. Póki co w promo Leoś jawi się jako młody geniusz(nierealność aż odrzuca)-ni z gruchy ni z pietruchy chłoptaś posiada wiedzę o jakiej inni do dziś mogą marzyć. Obejrzę, aby to zweryfikować, ale póki co.. marnie to widzę.