Demony da Vinci

Da Vinci's Demons
2013 - 2015
7,4 16 tys. ocen
7,4 10 1 15771
7,5 2 krytyków
Demony da Vinci
powrót do forum serialu Demony da Vinci
ocenił(a) serial na 9
villanowska

mam nadzieje ze bedzie to fajny serial bo lubie tego typu filmy :)

villanowska

więc dostanę świetny prezent na urodziny! :) mam nadzieję, że serial okaże się tak dobry, jak mam nadzieję, ze będzie.

Black_Betty

a wiecie czy bedzie można go obejrzeć np w necie?? czy tylko na FOX?

piotr_nikos

jeśli będzie w tv, to zapewne po krótkim czasie wpłynie do sieci.

Black_Betty

a nie wiesz czy na stronie FOX'a bedzie mozna oglądać odcinki ??

piotr_nikos

TAK bedzie mozna oglądać FOX nawet sie zadeklarował ze zarejestrowanym stawia popkorn i Cole ( Dzieciaku ogarnij sie )

Wiedzmikolaj

ja grzecznie zapytałem a ty do mnie z mordą!! Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na moje zapytanie to się nie wypowiadaj... po to zadaje się pytania jak się czegoś nie wie...

piotr_nikos

sorry nie mogłem się powstrzymać nie lamentuj Od Korporacji nic nie dostaniesz za darmo zapamietaj to

ocenił(a) serial na 6
piotr_nikos

Może tylko z łaską puszczą pierwszy odcinek dla promocji za free. Ale reszta to już na pewno będzie tylko u nich lub na jakiś lewych stronach. Na pewno będzie na necie, więc nie będziesz miał problemu albo oglądnąć lub ściągnąć.

ocenił(a) serial na 7
villanowska

intensywnie go reklamują , oby nie okazał się klapą jak serial Jo z Jeanem Reno ( który też był mocno reklamowany)

ocenił(a) serial na 3
villanowska

Uuuuu.. bardzo trudny i wyzywający temat na serial. Aby się udał musiałby być co najmniej dwa razy lepszy niż klimatyczny motyw w Assassin's Creed. Póki co w promo Leoś jawi się jako młody geniusz(nierealność aż odrzuca)-ni z gruchy ni z pietruchy chłoptaś posiada wiedzę o jakiej inni do dziś mogą marzyć. Obejrzę, aby to zweryfikować, ale póki co.. marnie to widzę.