Niby się spodziewałem, bo wiadomo NETFLIX, ale w mordę, tego poziomu manipulacji i sklejania materiału, nie powstydziłby się znany nazistowski propagandysta.
Całość zrobiona tak sprytnie, że chyba sam bym się nie domyślił, gdybym nie widział od deski do deski całego procesu i materiałów poza procesowych!
A wisienką na torcie jest polski lektor przekręcający wypowiedzi, żeby jeszcze bardziej podkręcić, jaka to biedna ta AH :)
Dla pelikanów łykających jak dzieci, mała podpowiedź na przemyślenia:
Na koniec macie info jak PRAWNICZKA wyciąga z sądu 6000 dokumentów niepokazanych w ramach rozprawy i opisuje je w skrócie, że AH ma przechlapane, bo to wyszło. W tym pożal się boże "dokumencie" NETFLIXa, pokazują wam z tych 6000 jakiś fragment, że JD kopnął AH podczas jakiegoś lotu, gdzie był na środkach uspokajających w PÓŁŚNIE! Taki fun-fact ja kiedyś w nocy idąc do klopa, też kopnąłem niechcący psa, bo leżał w ciemności, czyli rozumiem stosuję przemoc wobec psa?
Zapytajcie NETFLIXa, dlaczego nie pokazali wam, że wszystkie zdjęcia niby siniaków na twarzy były edytowane programem do edycji obrazów. Czemu nie pokazali wam np. uchachanej AH z idealną twarzą, złapanej przez dziennikarza, dzień po tej sprawie jak wychodziła niby roztrzęsiona z siniakiem na pół twarzy z sądu?