PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801752}

Derry Girls

2018 - 2022
7,7 7,9 tys. ocen
7,7 10 1 7948
8,6 7 krytyków
Derry Girls
powrót do forum serialu Derry Girls

Chyba nigdy nie ogladalam serialu, w ktorym tak nieustannie by sie wydzierali. Nie potrafia niczego wypowiedziec spokojnym tonem :D humor opiera sie na wpadkach aroganckich nastolatek, gra aktorska przerysowana i wyegzaltowana. Nadaje sie chyba tylko dla ludzi 18-20 lat. Od ogladania mozna doznac frustracji, bo w serialu tylko na wszystko narzekaja, nawzajem sie obrazaja i ciagle sa niezadowoleni. Masakra! To nie jest lekki i przyjemny serial, tylko w najlepszym wypadku cos, co moze robic szum w tle, gdy sie zmywa naczynia.

ocenił(a) serial na 9
pieprz_cayenne

ja mam 40 i uwielbiam ten rodzaj humoru, kwestia gustu. P>S oni nie krzyczą, w Irlandii jest taki wydźwięk:) Cheers :)

pieprz_cayenne

zgadzam się z opinią, serial mnie potwornie męczy, postaci zachowują się idiotycznie, a jak ktoś zrobi coś logicznego i normalnego jest przez resztę wyśmiewany, a wisienką na torcie jest ta prosiakowa mina Erin za każdym razem jak mówi, ugh

ocenił(a) serial na 9
pieprz_cayenne

pieprz cayenne tez nie jest dla kazdego i nie kazdy go uzywa... Dzieki za odmlodzenie ;P

pieprz_cayenne

Spróbowałam i zobaczyłam pierwszy odcinek. Wiem że to bywa różnie, często mówi się że kolejne odcinki są lepsze itp. Ja raczej nie wytrwam... Mimo iż z reguły uwielbiam Brytyjskie produkcje, to niestety, nie potrafię się przekonać. Dodatkowo, ogromny minus że babeczki ok 30tki grają nastolatki, okropnie mi to kaleczy oczy. 
Humor zupełnie do mnie nie trafił. Oczywiście, jest to moja subiektywna opinia i nie każdy musi się zgadzać, tym bardziej że nie obejrzałam wszystkich odcinków. Szczerze widzę że dla osoby z moim gustem byłaby to koszmarna strata czasu.