PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766285}
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 16638
5,0 9 krytyków
Designated Survivor
powrót do forum serialu Designated Survivor

Gdzie można obejrzeć serial? Na jakim kanale będą transmitowane kolejne odcinki? Kiedy wychodzi następny odcinek?

gosteq_gosteq

Netflix. Chyba, że masz dostęp do ABC. W N. nowe odcinki są co środę.

ocenił(a) serial na 10
gosteq_gosteq

tvso.pl

ocenił(a) serial na 6
letty14055

Nie ma sensu podawać tej strony skoro autor polskich napisów zrezygnował z ich tworzenia ze względu na to, że na Netflixie tłumaczą... niestety nie każdy może sobie pozwolić na Netflixa :(

ocenił(a) serial na 10
birken92

Serio? A ja się wkurzałam że jeszcze nie ma napisów... No to teraz jestem załamana :(

ocenił(a) serial na 6
letty14055

Nie ma i nie będzie napisów niestety... chyba ze jakiś Project Haven sie za nie weźmie, ale jakoś w to wątpię...

ocenił(a) serial na 10
birken92

Też w to wątpię... Próbowałam po angielsku oglądnąć, ale niektóre terminy sprawiły że odpadłam... No cóż, seriale Netflixa często pojawiają się na internecie, a więc trzeba mieć nadzieję, że choćby z lektorem wsadzą

ocenił(a) serial na 6
letty14055

Ja powiem tak- nie wiem jak Wasz angielski, ale jestem w stanie wyłapać sens w ok 85%. Jeśli nie kojarzę jakiegoś "terminu", to naduszam ( niektórzy tak mówią) i sprawdzam w necie. Inaczej- nie oglądam tego serialu z punktu widzenia angielskiego socjologa. Dajmy sobie trochę luzu i cieszmy się ( przepraszam za słowo ) zajebistym serialem.

ocenił(a) serial na 10
staszpio

Też wiele rozumiem, ale niestety reszty nie mam czasu sprawdzać w internecie, nie raz mam 3 odcinki zaległe jednego serialu, bo brak czasu na oglądanie, a co dopiero na wyszukiwanie każdego słowa którego nie rozumiem. Ale co do cieszenia się masz rację, powinnam w sumie przestać narzekać

ocenił(a) serial na 6
staszpio

Ja nie odczuwam przyjemności z oglądania serialu z zatrzymywaniem go, żeby sprawdzić sens wypowiedzi po angielsku, a i czasu zresztą na to nie mam. Mój angielski nie jest najwyższych lotów, bo specjalizuję się raczej w językach słowiańskich, dlatego też wziąłem się na sposób i każdy nowy odcinek zacząłem oglądać z chorwackimi napisami, gdzie rozumiem 99,9% :)

birken92

Miesiąc Netflixa dają zdaje się za darmo.

ocenił(a) serial na 6
Rafalr_fw

Ale trzeba się rejestrować podając numer swojej karty, przy czym jak się zapomni anulować subskrypcję to jesteśmy narażeni na koszty. Samego konta nie można usunąc, a co najwyżej zawiesić, a to mi nie odpowiada ani trochę.