PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766285}
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 16630
5,0 9 krytyków
Designated Survivor
powrót do forum serialu Designated Survivor

jest dobrze:)

ocenił(a) serial na 7

jestem po 2 odcinkach jak narazie dobrze sie to oglada ,tylko zle ze az 22 odcinki ma byc ,czuje ze moze sie znudzic serial z tyloma odcinkami,no chyba ze nadal az do konca bedzie trzymac poziom..no ale nie wiem..sie okaze..a najlepsze jest to ze czuje sie troche jakby prezydent Jack zaraz wyciagna spluwe i zacza strzelac jak to robil w 24H.

ocenił(a) serial na 5
Mar_28

Pilot był bardzo dobry, co spowodowało, że oczekiwania poszły do góry, ale niestety z odcinka na odcinek jest coraz gorzej... I ogólnie zaczyna to przypominać Madam Secretary, mamy wyidealizowanego polityka, który postępuje słusznie i prawie, i jakimś cudem okazuje się to wystarczające w rozwiązywaniu wszystkich problemów, które zaczynają się piętrzyć.

Poza tym nie rozumiem też jego powściągliwości względem zabijania terrorystów, bo niezależnie od tego, czy są oni odpowiedzialni czy też nie, to chyba powinni się z nimi rozprawić? I na dobrą sprawę sam zamach niewiele zmienia w tej kwestii, jeśli mają możliwość zdjęcia kilku groźnych terrorystów to powinni to zrobić... Ale z jakichś powodów twórcy próbują nam wmówić, że jeśli nie są oni odpowiedzialni za ten zamach to automatycznie czyni to ich dobrymi ludźmi, wtf?

Mar_28

Gdzie te czasy, że sezony miały 24 odcinki i ludzi to nie nudziło :)

ocenił(a) serial na 7
italiana

no wlasnie gdzie te czasy ,raczej minely bo ludzie wola krotkie sezony a konkretne a nie takie przedluzanie o niczym..

Mar_28

24-odcinkowe sezony niektórych seriali też potrafiły być wciągające i konkretne

ocenił(a) serial na 7
italiana

no tak teraz tylko proceduralne maj tyle sezonów i inne mniej chyba ze tez takie co niby cos si etam dzieje na poczatku sezonu potem takie przeciaganie i n akoncu sie cos dzieje.

Mar_28

Spokojnie..fabuła się zagęszcza :) 7 odcinek już daje radę...

ocenił(a) serial na 7
jajecpl

no ja jestem za serial mega byle duzo napiecia intryg i akcjia bedzie dobrze

ocenił(a) serial na 6
jajecpl

Moim zdaniem z odcinku na odcinek jest coraz gorzej a od 6-7 odcinka leci na twarz.

Mar_28

Jakie 24 odcinki, jak 10 pierwszego sezonu :/

mj_rock

Czy tam 22 *

ocenił(a) serial na 7
mj_rock

nie nei kolega mowil ogolnie nie tego serialu tylko innych ze kiedys bylo po 24 czy22 odcinki ,a teraz to roznie jest..
tego o z kiferem ma bbyc 22

ocenił(a) serial na 5
Mar_28

> czuje sie troche jakby prezydent Jack zaraz wyciagna spluwe i zacza strzelac
Naucz się "końcówków i odmianów". "Wyciągnął" i "zaczął", a nie "wyciagną" i "zaczą".

ocenił(a) serial na 7
Klaman123

e tam jak sie szybko pisze to tak mam wybacz ze cie to razi

ocenił(a) serial na 5
Mar_28

To może pisz wolniej, skoro szybkie wciskanie klawiszy, powoduje u Ciebie zapominanie pisowni.
Komentowanie na FW nie odbywa się na wyścigi. A jak nie masz czasu, to lepiej nie pisz w ogóle – po co robić sobie wstyd… Chyba, że tego też nie masz.

Klaman123

Znów błędy w interpunkcji i nadużywanie wielokropków. Może nie pisz w ogóle, skoro się ośmieszasz?

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Co to za roznica czy serial ma 3 sezony po 22 odcinki czy 6 sezonów po 11 odcinków? Bo nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Serial super, czekam na dalsze sezony i ile będą :)

ocenił(a) serial na 7
upaniali

2 sezon zamowiony pierszy jednak mial 21 odcinkow a nie 22 jak zakładano.serial super nie ma co

Mar_28

Jest bardzo hAmerykańsko ale daje rade :)