PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Chodzi mi o to że twórcy, reżyserzy serialu chyba chcieli żeby Monk i Natalie zostali parą zobaczcie sobie odcinki 03x10, 11, 12, 13, 14, 15,16 i pare odc z 04 serii ale później sie rozmyslili. Widać to w stosunkach między Monkiem a Natalie inne są stosunki w serii 3, 4 a inne w 5, 6, 7, 8. A na samym końcu serii 8 widzimy że Natalie poznała nowego chłopaka.
Przykładowo zobaczcie sobie jak Monk tłumaczy sie Natalie w odcinku Monk and Sharona 08x10 jak Sharona pomaga mu w wyjęciu czegoś z oka, a wchodzi Natalie. Zupełnie jakby Monk i Natalie byli parą.

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

Moze na poczatku mieli,taki plan ale caly serial opieral sie na smierci trudy

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

widziałam już chyba wszystkie odcinki Monka, wiele nawet po kilka razy, ale jakoś nigdy tego nie zauważyłam, nie wydaje mi się żeby "mieli się ku sobie"... urok Monka polegał (wg mnie) właśnie między innymi na tym, że zawsze pamiętał o Trudy. Fakt kilka razy zauroczył się, szedł nawet na randkę (m.in za namową Natalie), ale zawsze w pamięci miał Trudy.

ocenił(a) serial na 10
patrycj

zobaczcie sobie odcinki 03x10, 11, 12, 13, 14, 15,16 i pare odc z 04 serii ale później sie rozmyslili. Widać to w stosunkach między Monkiem a Natalie inne są stosunki w serii 3, 4 a inne w 5, 6, 7, 8.
Przykładowo zobaczcie sobie jak Monk tłumaczy sie Natalie w odcinku Monk and Sharona 08x10 jak Sharona pomaga mu w wyjęciu czegoś z oka, a wchodzi Natalie. Zupełnie jakby Monk i Natalie byli parą.
Albo zobaczcie sobie również odc 06x15 i 06x16.
A ich treści mozecie sobie przeczytac na www.detektywmonk.fora.pl

ocenił(a) serial na 10
norbiskonio18

odswiezam temat

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

nikt nie ma czasu teraz oglądać powtórek ani czytać;p