W połowie 3 sezonu Sharona odchodzi...to smutna wiadomośc dla fanów "Monk'a" i dla mnie również. Zastąpi ją Natalie- jak dla mnie zwykła dziewczyna bez charakteru (ma podobne problemy co Sharona-rozwiodła się i ma dziecko prawdopodobnie producenci i reżyserzy serialu chcieli ją "podłożyć" ...cóż nie bardzo wyszło). Widziałam jeden odcinek Monk'a z Natalie...nie jest już tak śmieszny! Przecież sukces Monk'a to także sukces Sharony! Dla mnie to tragedia. Brak jej uwag, dowcipnych komentarzy, a Natalie jest za spokojna, zbyt cicha, wręcz nijaka. Może twórcy serialu pójdą po rozum do głowy i zatrudnią na nowo Bitty...Oby!
Oj nie :( Sharona jest świetna :) A ja mam pytanie ile jest seri i która emituje własnie TVN (drugą?) ... Mam nadzieję , że sam serial będzie sie trzymał jako tako ... Dlaczego Sharona odchodzi ? Jaka jest Natalie ? Chodzi mi takze o wygląd :/ Mam nadzieje, ze nie typ Paris Hilton hehe :) Pozdro
Tak niestety miejsce Sharony przyszła Natalie Teeger z córką Julie czyli scenarzysci chcieli zachowac "klimat" Sharony, ale skutek marny z tego co wiem to Natalie była kelnerką, jest strasznie powolna ale stara sie nie pozostawac w cieniu nowego pracodawcy Adriena. Lecz i tak i tak uważam ze to nie juz nie to bez Sharony i jej buntów :P
Oto Natalie Teeger czyli Traylor Howard - http://images.usatoday.com/life/_photos/2005/01/21/inside-traylor-howard.jpg [images.usatoday.com/lif ...]
oraz jej serialowa córka Julie czyli Emmy Clarke http://image3.excite.co.jp/jp/cinema/photos/Reps/978496/PSDMASM/PSDMASM_CJ004_T. JPG [image3.excite.co.jp/jp/ ...]
Dzięki :) Wygląda sympatycznie... Z jednej strony to dobrze, ze scenarzyści próbują zachować "klimat Sharony" (nie wyobrażam sobie długonogiej supermodelki w różowej sukience obok Adriana-chociaż mogłoby sie facetom spodobać). Ale z drugiej żal, bo wszyscy przyzwyczaili się do Sharony, która stworzyła z Monkiem wspaniały duet. PS) Uwielbiam ten serial i pozdrawiam :D
Według mnie Natalie nie jest taka zła. W pierwszym odcinku była jeszcze troszkę niemrawa ale już w ostatnim, gdy wyjechali chronić Monka, pokazał swój 'pazurek'. We wcześniejszym odcinku nakazała płacić sobie dodatkowe pieniądze za chusteczki i zrezygnować z mieszkania, które Monk wynajmował w centrum miasta.
A mi się podoba samochód Natalie - Jeep Grand Cherokee :P
Swoją drogą, chciała od Monka więcej forsy bo jej nie starczało na utrzymanie (czy jakoś tak), a ciekawe skąd wzięła taki samochód (chyba, że jej mąz kupił zanim zginął). W większości amerykańskich filmów/seriali bohaterowie nawet jeśli nie mają pieniedzy, jeżdżą dobrymi i drogimi samochodami.
I wszyscy zawsze mają komórki - najnowsze, najlepsze i najdroższe:)
W zmianie "partnerki" Monka naprawdę najbardziej podoba mi się jej samochód.
Sharony wcale nie usunęli - biega o to, że Monk został przywrócony do policji - i Sharona musiała znaleźć sobie inną robotę - ale jest w odcinkach...
A tak na marginesie to właśnie teraz w Stanach leci 4 sezon monka :]
Z tego co pamietam, a pamiętam b. dobrze, bo to było niedawno, Monka nie przywrócono do policji (nie zdał testu), a Sharona znowu się ożeniła i w zwiąku z tym wyjechała.