Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80499
7,9 9 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Brat Adriana

ocenił(a) serial na 10

na co choruje brat Adriana Ambronż?

a ile jeszcze Adrian ma Braci?

ocenił(a) serial na 9
norbiskonio18

chyba tylko jednego, na pewno agorafobię i wiele wiele innych:)

użytkownik usunięty
codadeldiavolo

Dwóch: jednego akrofobę, piszącego instrukcje i kolekcjonującego listy; drugiego w A. Południowej po ucieczce z więzienia(o drugim dowiaduje się w 7 sezonie).

ocenił(a) serial na 10

to przyrodni
a jeszcze ma chyba trzeciego co jest lekarzem

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Racja ale "lekarz" (naprawdę bezrobotny bez wykształcenia mieszkający z biologicznym ojcem) jest również przyrodni. Reasumując 2:1 przyrodni:bliski(wiadomo z tej samej matki) brat.

ocenił(a) serial na 10

a to przeciez ten z ameryki poludniowej jest takze przyrodni

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Zgadza się ojciec Monka miał w sumie 3 rodziny (2+1+1 dziecko). Brat który uciekł do A.P. również został porzucony jako dziecko wraz z matką. Następnie "kochający" tatuś założył rodzinę w której syn był lekarzem (w teorii oczywiście). A wiadomo wszystkim że rodzina Monka była pierwsza w ów migracji ojca Monka.

ocenił(a) serial na 10

dzieks zrozumialem czyli monk ma 3 braci :D

norbiskonio18

Odkopuję temat :)
Monk ma 2 braci, Ambrożego i przyrodniego, który się podawał za lekarza, kiedy przeczytałem cały ten temat obejrzałem jeszcze raz i w odcinku z ojcem, Jack Monk twierdzi, że przyrodni brat Monka to Jack Junior, tym imieniem przedstawia się przyrodni brat Monka, kiedy ucieka z więzienia i przychodzi do niego

ocenił(a) serial na 10
Ted34

Wielka szkoda, że już zakonczyli serial.

Ted34

Ale z tego co pamiętam to tym bratem przyrodnim Jackiem była chyba ściema bo on zwiał z więźenia.

Ruben_fw

Właściwie to to właśnie napisałem. Jack podawał się za lekarza i tak też przedstawiał go ojciec, tymczasem w rzeczywistości był złodziejem i narkomanem który uciekł z więzienia.