PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80300
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Jeśli tak to jak myślicie w jaki sposób scenarzyści podsuną mu dowód - tak
aby było wiarygodnie (w końcu szukał 12 lat)

ocenił(a) serial na 8
krzysinhok

Wydaje mi się że Sharona podsunie mu ją. Odcinek przed finałem to Pan Monk i Sharona, więc to chyba najbardziej pasuje.

ocenił(a) serial na 10
x4815162342x47

Na FilmWebie jest błąd odcinek Monk i Sharona już wyszedł.

ocenił(a) serial na 10
krzysinhok

SPOILER SPOILER

Pamiętacie prezent od Trudy ? Ten którego nie odtworzył ? jest tam wideotaśma . I odcinek się skończył.

Smutny odcinek ....

MoRRs_Z_LaSu

Monk umiera...i w ost.odc.umrze!juz po 3 minutach dowiadujemy sie kto zlecil zabojstwo zony monka.To znany z 6 sezonu nijaki JUDGE czyli sedzia (gra go Craig T. Nelson-dobry w roli w serialu Discrikt)Naprawde dobry odc. jeszcze tylko 1 i THE END bay bay monk forever!! ;(((

ocenił(a) serial na 10
piotrspider7

może napisz SPOILER przed tym co napiszesz. Współczuje ci , masz taki mały mózg.
Ale skoro chcesz wiedzieć , to Monk nie umrze raczej. Zoornietuje sie , że toksyna nie była w jedzeniu , bo tam nic nie znaleźni , ale w chusteczkach.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 9
MoRRs_Z_LaSu

to że w chusteczkach scenarzysta sugeruje przy rozmowie z dr Bellem, kurde że musieli przerwać to nagranie z Trudy. Mam pewne domysły o co chodzi z tym co zrobiła takiego strasznego przed poznaniem Monka ale zachowam to dla siebie. Zresztą nie trudno tego nie skojarzyć sędzie położna i trudy może łączyć tylko jedno. już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka tylko szkoda że ostatniego :/