PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80253
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Mam problem bo nie rozumiem za bardzo co sie stało z :
1)grubasem z wiezienia
2)szesciopalcowym mezczyznie

Ogladałem KAŻDY powtarzam KAŻDY odcinek detektywa Monk'a i nie jestem w stanie zrozumieć w którym momencie odpadł ten z szesciopalcowa reką.
Pamietam jak Monk wsadził do wiezienia tego grubasa a on powiedzial ze da mu info o tym 6-sciopalcowym mezczyznie ale Monk go olał, pozniej ktos probował go oszukać i Monk trafił na wieś(to też ogladałem). Reasumując wiem ze sedzia zabił Trudy ale nie rozumiem co sie stało z tym 6-sciopalcowym mezczyzna. Bardzo prosze o pomoc.

pitixpl

Bodajze ostatni odcinek 6 sezonu, ktos zabija 6 palczastego, jakis lokalny szeryf wrabia Monka a ten ucieka z wiezienia. Co do grubasa - okazuje sie, ze to byl jego pomysl z tym wrobieniem Monka, Monk tego dowodzi, grubasowi zabieraja wszystkie wygody z celi. Aha - zmienia sie chyba aktor grajacy grubasa - poprzedni byl lepszy.

Nasedo

Grubasa grało trzech aktorów.

Grubas idzie do więzienia (sezon 1)

Monk prowadzi śledztwo w więzieniu i spotyka tam grubasa który mówi mu imię i nazwisko mordercy (końcówka sezonu 2)

Monk odnajduje morderce Trudy, człowiek, który podłożył bombę, jest umierający i prosi o przebaczenie, mówi Monkowi, że zlecił mu to Facet o sześciu palcach (gra go aktor grający kiedyś Horacego w serialu "Doktor Quin") (początek 3 sezonu)

Monk spotyka mężczyznę o sześciu palcach i zostaje wrobiony w jego zabójstwo, przez grubasa, za pośrednictwem skorumpowanego szeryfa, Potem oczyszcza się z zarzutów. (sezon 6)

Tylko nie bardzo rozumiem, czy ten facet z sześcioma palcami, który tak szybko zginął był zleceniodawcą zabicia Trudy

Nie obejrzałem jeszcze do końca 8 sezonu, może się coś jeszcze wyjaśni... dlaczego zginęła?