PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80240
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk
P_Halliwell

Widziałem przed chwilą na TVN reklamówkę.

steryd_2

No już za pół godziny:) Będę oglądać! Serial nawet nawet...

nela_123

Już widziałam. Odcinek był świetny :) Bardzo się cieszę z powrotu Monka do TVNu, ale nie wiem dlaczego filmweb nei wyświetli, że to leci w TV ;)

P_Halliwell

To wina tego kto jest autorem tej stronki :)

ocenił(a) serial na 9
nela_123

Za tydzień w TVN ostatni odcinek 4 sezonu, a potem sezon 5 :D Ale po wakacjach zejdzie z anteny i powróci znów za rok pewnie w wakacje... Albo na zimę...

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Czemu monk jest zwsze w ferie albo wakacje, niby wolą puszczać polskie seriale w roku szkolnym, a skazany na śmierć doktor house czy brzydula betty , lub CSI, WG mnie monk tez powiniem byc puszczany w roku szkolnym, to wiecej ludzi bedzie ogladac. A to nie jest taki zły serial

Vic_Mackey

Zgadzam się z Tobą, "Detektyw Monk" to całkiem fajny serial. I jak widzę w programie, skończyły się wakacje i TVN zakończyło emisję ;/

ocenił(a) serial na 10
vane2sa

Detektyw Monk jest na tyle dobrym serialem, ze warto kupic DVD albo sciagnac z internetu. Nikt nie pozaluje, ja tak zrobilem i z niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek 7 sezonu :).

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Na TVN 7 puszczają w niedziele powtórki 3 albo 4 sezonu ( już nie pamiętam).Jeśli ktoś nie oglądał może sobie teraz odbić :D

ocenił(a) serial na 9
Merlo

TVN w końcu zmienił taktykę z Monkiem (chyba). Od połowy listopada serial możemy oglądać od poniedziałku do piątku o 14:45 :D Nie wiem niestety jaki sezon...

Glebacz

A skąd wiesz, ze ma lecieć na TVN i w ogóle to na TVN czy jakimś kodowanym np. TVN siedem?

ocenił(a) serial na 9
Anik22

Na głównym TVNie od połowy listopada będzie od poniedziałku do piątku :] Skąd wiem? Biuro reklamy tvn na tvn.pl.... Trudno wejść? xD